Samet Şeker’in sevgilisi Melisa kimdir? Samet Şeker’in sevgilisi Melisa nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Samet Şeker’in sevgilisi Melisa’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Samet Şeker’in sevgilisi Melisa kimdir? Samet Şeker’in sevgilisi Melisa kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Samet Şeker’in sevgilisi Melisa’nun biyografisini haberimizde derledik…

26 Eylül Müge Anlı: Cinayet itirafının ardından Cengiz Karademir'in kızı Naime 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi 26 Eylül Müge Anlı: Cinayet itirafının ardından Cengiz Karademir'in kızı Naime 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi

Samet Şeker’in sevgilisi Melisa kimdir?

Müge Anlı'da kaybı araştırılan Samet Şeker'in sevgilisidir.

Ankara'da yaşamaktadır.

Ailesi Çorum'un İskilip ilçesinde yaşamaktadır.

Justin TV | Tottenham - Karabağ maçı canlı izle Justin TV | Tottenham - Karabağ maçı canlı izle

22 yaşındaki Samet Şeker, 06 DA 0069 plakalı siyah Golf marka aracıyla birlikte Çorum'dan ortadan kayboldu. Emin isimli bir arkadaşıyla görüşeceğini söyleyen Samet Şeker'e 5 gündür ulaşılamıyor. 22 Eylül'de kaybolan Samet Şeker'in görüşeceğini söylediği arkadaşı Emin'in, 'Samet benimle buluşmayacaktı. Benden evimin anahtarını istedi. Kız arkadaşıyla oraya gideceğini söyledi" dediği öğrenildi.

Aile, Samet'in 5-6 aylık kız arkadaşından şüpheleniyor. Abla Zehra Şeker, "Kardeşimin kız arkadaşı Melisa, Samet için sıcağı sıcağına çok endişeliydi. Melisa benim gözüme şüpheli geldi. Ben kendisine sordum. 'Yanınızda başkası mı vardı?' diye sordum. Sadece 'merak ettim' dedi. Melisa'nın takıntılı bir eski sevgilisi olduğunu ve Samet'in kaybolduğu gün nedensiz yere çok ağladığını öğrendik" dedi. 

Melisa, "Biz Pazar günü akşam biz Samet'le 15-20 dakika görüşecektik. Bizim tanışmamıza Kübra abla vesile oldu. Ben Samet'le tanışmadan önce ailesini tanıyordum. Ben Ankara'da yaşıyorum. Cumartesini Pazar'a bağlayan gece 8.30'da Ankara'dan Çorum'a gitmek üzere arkadaşımla yola çıktık. Samet bizi aldı. Arkadaşımı evine bıraktık. Biz de Samet'in arkadaşının evine gittik. Pazar günü sabah 6.30 gibi şahsi aracıyla işe gitti. Ben 8'e kadar evdeydim. Evi topladım. Bulaşıkları yıkadım. ATM'ye gittim. Paar çektim. Aileme gidecektim. Ailem Çorum İskilip'te yaşıyor. Ailemin yanına gittim. Bütün gün konuştuk. Biraz rahatsızdı. Hastaydı. 'Seni almaya geleyim mi?' dedi. Ben 'hastasın, gelme' dedim. 7'de işten çıkıyor. 7.30 gibi evde oluyor. Benim ailem ilçede il-ilçe arası arabayla 25-30 dakika. Çorum'a geldiğim arkadaşımla birlikte Çorum Merkez'e döndüm. Rabia'nın evinin yakınlarında buluşacaktık. Çorum'da Hz. İbrahim Camii yakınlarında buluşacaktık. 'Sizin evin oralardayım. Çıkmadan beni ara' dedi" dedi. 

 Samet Şeker Sevgilisi Melisa

Kaynak: Haber Merkezi