Naim Makas kimdir? Naim Makas kimdir?

Rasime Samagan’ın kardeşi Arif Kara kimdir? Rasime Samagan’ın kardeşi Arif Kara nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Rasime Samagan’ın kardeşi Arif Kara’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Rasime Samagan’ın kardeşi Arif Kara kimdir? Rasime Samagan’ın kardeşi Arif Kara kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Rasime Samagan’ın kardeşi Arif Kara’nun biyografisini haberimizde derledik…

Rasime Samagan’ın kardeşi Arif Kara kimdir?

Müge Anlı'da cinayete kurban gittiğinden şüphelenilen ve ölümü araştırılan Rasime Samagan'ın erkek kardeşidir.

Arif Kara, ablasının ölümüne dair bildiklerini anlatmak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Önce karısını sonra sevgilisinin kocasını öldürdüğü iddia edilen sertifikalı üfürükçü Mustafa Samagan'ın rahatsızlanan eşi Rasime Samagan'ı hastaneye götürmeyip oyaladığı iddia edilmişti. Rasime Hanım'ın rahatsızlandığı gün Mustafa Samagan'ı gördüğünü söyleyen Rasime Samagan'ın kardeşi Arif Kara, "Eniştem ablamı bir ağaç dibinde bekletti. Ben Mustafa'nın arabasını gördüm. Ablamın arabada olduğu görsem dururdum ama durmadım" dedi.

Arif Kara, "Mustafa Samagan ablamın ölmesini bekledi. Mehmet Yörük'ü beklettikleri gibi ablamı da beklettiler. Biz şüphelendik ama delilimiz olmadığı için bir şey yapamadık. Ablamın mezarı açılsın. Onun da ölümü araştırılsın. Üfürükçü ile Sebile arasında 8 yıllık gönül ilişkisi vardı" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi