Naime Karademir kimdir? Naime Karademir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Naime Karademir’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Naime Karademir kimdir? Naime Karademir kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Naime Karademir’nun biyografisini haberimizde derledik…

23 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu cinayetinde sıcak gelişme, Mertcan eşi ve çocuğuna kavuşacak mı? 23 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu cinayetinde sıcak gelişme, Mertcan eşi ve çocuğuna kavuşacak mı?

Naime Karademir kimdir?

Naime Karademir 26 yaşında.

Selçukspor | Manchester City - Watford maçı canlı izle Selçukspor | Manchester City - Watford maçı canlı izle

Anne adı: Emine

Baba adı: Cengiz.

Babaları Cengiz Karademir'in ölümünden anneleri Emine ve annelerinin sevgilisi Şeyhmus Aslantaş'ı suçlayan kardeşler... "Babamız Cengiz Karademir'in kanı yerde kalmasın" diyen Zeynep, Muhammet, Melike ve Aziz kardeşler, babalarının şüpheli ölümünün araştırılması için Müge Anlı stüdyolarına geldi. 

Cengiz Karademir-1

Babalarının kayıtlara kalp krizi olarak geçen ölümlerini şüpheli bulduklarını açıklayan kardeşler, 5. kardeşleri Naime'nin annesiyle yaşadığı tatsızlık sonucu babalarının annesi Emine ve sevgilisi Şeyhmus tarafından yastıkla boğularak öldürüldüğünü itiraf ettiğini anlattı.

Naime

Her şeyi itiraf eden Naime Karademir, "Annem ve babam ayrıydı. Biz 3 kardeş babamla yaşıyorduk. Annem bizi çok dövüyordu. Sürekli şiddet uyguluyordu. Sonra annem Şeyhmusla birlikte anneannemlere yani Antep'e yerleştirler. Kardeşimi Kur'an kursuna verdiler. Biz 2 kardeş kaldık. O sürede babam kardeşimi hep dövüyordu. Annem ve babam boşanmıştı ama aralarındaki çekişme devam ediyordu. Babam boşanınca anneme evden pay vermedi. Babam bize annemin sevgilisinden dolayı kinlenmişti. Biz Alper'le evliliği bilmiyorduk. Babam da bilmiyordu. Bana da 'Siz Şeyhmus'un çocuklarısınız' diye hakaret ediyordu. Biz annemizle yaşamak istiyorduk. Babam görüşmemize izin vermiyordu. Biz gizli gizli annemi arıyorduk. Biz tatillerde annemin yanına gittik. Orada annem ve Şeyhmus oturuyorlardı. Annem bana 'evin anahtarını bize vermen lazım' dedi. Babam iş yerinden 30 bin lira tazminat almıştı. Onu çalacaklarını söylediler. Ben kabul etmedim. Sonra aralarında konuştular. Öldüreceğiz' dediler. Şeyhmus, 'Anahtar olsa yeter' dediler. Samet'i çağırdılar. 'Baban ölsün istiyor musun? Artık hep birlikte yaşayacağız' dediler. Samet onların böyle bir şey yapacağını bilmeden 'ölsün' dedi. Ben kabul ettim. Uyku ilacı verdiler. Babana toz halinde ver yemeğine, içeceğine karıştır' dediler. Ben karıştırıp verdim. Mantının yoğurduna karıştırdım. Babam onu yedi. Uyuyakaldı. Şeyhmus eve girdi. İyice uyumasını bekledi. Sonra ben uyuyakaldım. Şeyhmus beni uyandırdı. 'Ben yastıkla boğacağım. Sen de çırpınmasın diye bacaklarına otur' dedi. Ben korktum ağladım. O da çıkıp gitti. Babam tam dalmamıştı. Uyku ile uyanıklık arasındaydı. Ben ağladığım için sinirlendi Şeyhmus çıkıp gitti. 3 gün sonra 'Tekrar deneyeceğiz. Bu kez sen olma. Sorun çıkarıyorsun' dediler. Aynı haptan bir tane daha verdiler. Bu kez çayına karıştırdım. Ben zaten o gün teravihe gidecektim. Ramazan ayıydı. Babam yine uyudu. Kapıyı açtım. Şeyhmus 'Geldim. Sen çıkıyor musun?' dedi. Ben kapıyı açtım. Çıktım. Direkt Şeyhmus girdi. 'Beni görür görmez boğuştuk. Baban balkona kaçtı. Ben onu içeri çektim' dedi. Şeyhmus'ta eldiven, şapka, gözlük vardı. Karşı komşumuz 'imdat' diye babamın sesini duymuş ama sonra ifadesini geri çekmiş. Şeyhmus emin olmak için evdeki üçlü prizle boğduğunu söyledi. Şeyhmus'un yüzünde yara izleri vardı" dedi.

24 Eylül Müge Anlı: Annelerini cinayetle suçlayan çocuklar, kızından cinayet itirafı, Cengiz Karademir öldürüldü mü? 24 Eylül Müge Anlı: Annelerini cinayetle suçlayan çocuklar, kızından cinayet itirafı, Cengiz Karademir öldürüldü mü?

Kaynak: Haber Merkezi