Müge Anlı Mustafa Şahin kimdir? Müge Anlı Mustafa Şahin nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Müge Anlı Mustafa Şahin’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Müge Anlı Mustafa Şahin kimdir? Müge Anlı Mustafa Şahin kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Müge Anlı Mustafa Şahin’nun biyografisini haberimizde derledik…

Selçuksports | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Selçuksports | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Müge Anlı Mustafa Şahin kimdir?

52 yaşında 3 çocuk annesi Nuran Şahin'den günlerdir haber alınamıyor. Nuran Şahin'in kızı Sinem ve eşi Mustafa Şahin, Nuran'ı aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Nuran Şahin ortadan kaybolduktan 2 gün sonra kaybolan ve Nuran Şahin'in kaybından sorumlu tutulan Gökmen Kaya'dan haber alınamıyor. Nuran Şahin ve Gökmen Kaya'nın çocukları Müge Anlı stüdyolarında kendilerinden bir iz arıyor. Müge Anlı, önceki gün Gökmen Kaya'nın Nuran Şahin'i kasten öldürme suçundan arandığını açıklamıştı. Dün Gökmen Kaya'nın evinde ve aracında Nuran Şahin'e ait iz arandı. Alınan parmak izleri, DNA örnekleri ve diğer deliller incelemeye alındı.

"Gökmen Kaya'nın kaybı da şüpheli"

Nuran Şahin'in kaybolduğu gün 2 ayrı erkekle otel kaydı olduğunu açıklayan Müge Anlı, 33 L 6096 plakalı motosikletiyle kaybolan Gökmen Kaya'nın da kaybını şüpheli bulduğunu açıkladı.

Müge Anlı, Nuran Şahin'n Dursun Ali Çelik ile buluştuğunu ve Nuran Hanım'ın arkadaşı Zeynep Hanım'ın bildiklerini doğru ve tam anlatmadığını süşündüğünü söyledi.

Müge Anlı, Nuran Şahin'in eş Mustafa Bey eşinin kaybolduğu gün ne yaptığını, nerede olduğunu sordu. Ancak Nuran Şahin'in eşi eşinin kaybolduğu güne dair bir şey hatırlamadığını söyledi. 

Kaynak: Haber Merkezi