Murat Gümüş kimdir? Murat Gümüş nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Murat Gümüş’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Murat Gümüş kimdir? Murat Gümüş kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Murat Gümüş’nun biyografisini haberimizde derledik…

Müge Anlı Banu Çelen kimdir? Müge Anlı Banu Çelen kimdir?

30 Eylül Müge Anlı: Banu Çelen evlilik vaadiyle dolandırıldı, Samet Şeker cinayete mi kurban gitti? 30 Eylül Müge Anlı: Banu Çelen evlilik vaadiyle dolandırıldı, Samet Şeker cinayete mi kurban gitti?

Murat Gümüş kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Banu Çelen çocuğunun babası Murat Gümüş tarafından dolandırıldığını açıkladı. 

Banu Çelen, çocuğunun babası Murat Gümüş tarafından dolandırıldı. Banu nikahsız bir düğün yaptı. Çocuğunun babası 1 milyon liralık eşyalarıyla kaçtı. Banu,  Murat Gümüş ile Tiktok'tan tanıştığını açıkladı.

Yayına gelen Murat Gümüş, "Saklandığım bir durum yok. Ben yaşadığım semtte 86'dan beri ordayım. Evli olduğum halde Banu ile kol kola dolaşıyordum. Orada utanmıyordum. Şimdi mi utanacağım? Babasından para aldım. Parayı bana vermedi. Kızı için çeyiz, düğün için verdi. Ben evlenemeyeceğimi söyledim. Olayın ortasından girersek anlaşamayız. Neden böyle bir şey yaptığımı öğrenmek istiyorsanız sorarsınız. Ben bunu Allah'tan saklamamışım. Kul bir teferruat benim için" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi