Karpuz yıkarken nehre düşerek öldüğü söylenen Mühendis Gökhan Atakan öldü mü? Gökhan Atakan öldürüldü mü? Gökhan Atakan suya düştü mü? İtildi mi? İşte yanıtı...

2 Eylül Müge Anlı yeni sezon: Meral Laleci'nin gerçek ailesi bulundu mu, Mühendis Gökhan Atakan öldürüldü mü? 2 Eylül Müge Anlı yeni sezon: Meral Laleci'nin gerçek ailesi bulundu mu, Mühendis Gökhan Atakan öldürüldü mü?

Biri mühendis doktor olan bir çift, yıllar önce birlikte Bursa'dan İstanbul'a giderken Sakarya'dan geçiyor. Yoldan karpuz alıyorlar. Mühendis Gökhan Atakan nehirde karpuzu yıkamaya çalışırken, düşüp boğularak hayatını kaybediyor. Aile oğullarının karpuz yıkarken nehre düştüğünü öğreniyor. Ancak 16 yıl sonra Gökhan Atakan'ın bir cinayete kurban gittiği öğreniliyor. Gökhan Atakan'ın abisi, yengesi, yeğeni, anne ve babası Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Gökhan Atakan'ın eşi Yeliz ile üniversitede tanışıp 2003 yılında evlendiği öğrenildi. Yeliz'in ikinci eşi Mehmet boşanma aşamasındayken, Yeliz'in ilk eşinin boğulmadığını ve Yeliz'in sevgilisiyle birlikte Gökhan'ı öldürdüğünü açıkladı. Yeliz'in ikinci eşi, Yeliz ve sevgilisinin nehirden su çekip Gökhan Atakan'ı o suda boğduğunu iddia ediyor. 

30 yaşında genç bir inşaat mühendisi olan Keşanlı Gökhan Atakan öldü mü, öldürüldü mü? Genç mühendisin doktor eşi Yeliz tüm soruların yanıtını biliyor mu? Gökhan Ateş'in doktor eşi Yeliz'in boşanma aşamasındaki ikinci eşi ortaya çıkardığı ses kaydıyla soruşturmanın seyrini değiştiriyor. Ses kaydında Yeliz'in sevgilisi Erdal ile birlikte eşi Gökhan Atakan'ı öldürdüğünü itiraf ediyor. Erdal isimli biriyle yasak ilişki yaşayan Yeliz, ikinci eşi Mehmet'e ilk eşini sevgilisi Erdal ile birlikte nehir suyu ile öldürüp daha sonra Sakarya Nehri'ne bıraktığını anlatmış.

Söz konusu ses kaydı hukuksuz bir yolla alındığı için mahkemede delil kabul edilmemiş. Ancak ilgili ses kaydının Yeliz'in sesi ile eşleştiği tespit edildi.

Gökhan Atakan'ın ölmeden birkaç ay önce mart ayında araba aldığı ve ölüm sigortası yaptığı öğrenildi. Gökhan Atakan'ı arama çalışmaları devam ederken eşi Yeliz'in 'Evdeki eşyaları atacağım. Alacağınızı alın. Araba bende kalsın. Siz ödeyemezsiniz' dediği öğrenildi.

Justin TV | Kızılyıldız - Benfica maçı canlı izle Justin TV | Kızılyıldız - Benfica maçı canlı izle

Ses kaydında Yeliz'in, "Kocamı sevgilim Erdal öldürdü. Sonra cesedi benim arabama yükledik. İki araba birlikte nehre gittik. Benim arabama kocamın salyaları bulaştığı için sevgilim Erdal, 'o arabayı hemen sat' dedi" dediği duyuluyor.

Kaynak: Haber Merkezi