Melike Karademir kimdir? Melike Karademir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Melike Karademir’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Melike Karademir kimdir? Melike Karademir kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Melike Karademir’nun biyografisini haberimizde derledik…

23 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu cinayetinde sıcak gelişme, Mertcan eşi ve çocuğuna kavuşacak mı? 23 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu cinayetinde sıcak gelişme, Mertcan eşi ve çocuğuna kavuşacak mı?

İnat TV | Manchester City - Watford maçı canlı izle İnat TV | Manchester City - Watford maçı canlı izle

Melike Karademir kimdir?

Anne adı: Emine

Baba adı: Cengiz.

1 çocuk annesi.

Babası Cengiz Kandemir'in şüpheli ölümünün aydınlatılması için Müge Anlı'ya geldi.

Babaları Cengiz Karademir'in ölümünden anneleri Emine ve annelerinin sevgilisi Şeyhmus Aslantaş'ı suçlayan kardeşler... "Babamız Cengiz Karademir'in kanı yerde kalmasın" diyen Zeynep, Muhammet, Melike ve Aziz kardeşler, babalarının şüpheli ölümünün araştırılması için Müge Anlı stüdyolarına geldi. 

Babalarının kayıtlara kalp krizi olarak geçen ölümlerini şüpheli bulduklarını açıklayan kardeşler, 5. kardeşleri Naime'nin annesiyle yaşadığı tatsızlık sonucu 'babasının annesi Emine ve sevgilisi Şeyhmus tarafından yastıkla boğularak öldürüldüğünü' itiraf ettiğini anlattı. 

Kaynak: Haber Merkezi