Mehmet Yörük kimdir? Mehmet Yörük nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mehmet Yörük’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mehmet Yörük kimdir? Mehmet Yörük kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Yörük’nun biyografisini haberimizde derledik…

2 Eylül Müge Anlı yeni sezon: Meral Laleci'nin gerçek ailesi bulundu mu, Mühendis Gökhan Atakan öldürüldü mü? 2 Eylül Müge Anlı yeni sezon: Meral Laleci'nin gerçek ailesi bulundu mu, Mühendis Gökhan Atakan öldürüldü mü?

Selcuksports HD | Kızılyıldız - Benfica maçı canlı izle Selcuksports HD | Kızılyıldız - Benfica maçı canlı izle

Mehmet Yörük kimdir?

Ömer, hayat arkadaşı Nazlı ile birlikte Müge Anlı stüdyolarına geldi. Babası Mehmet Yörük'ü kaybeden Ömer, babasının ölümünden annesini sorumlu tutuyor. Annesinin mercimek çorbası yaptığını, kardeşinin o çorbadan içmesine müsaade etmediğini ve 3. kaşıktan sonra babasının rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Ömer, "Annem Sebile, üfürükçü Mustafa Samagan ile görüşüyordu. Babam öldükten sonra annemi istemeye kalktı. Mustafa Samagan'ın da eşi 3-4 ay önce vefat etmiş. Onun ölümündende annem sorumlu olabilir" dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi