Müge Anlı Mehmet Yörük cinayet kurbanı mı? Mehmet Yörük cinayete mi kurban gitti? Mehmet Yörük nasıl öldü? Mehmet Yörük öldürüldü mü? Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü Müge Anlı'da araştırılıyor. İşte Mehmet Yörük'ün ölüm nedeni...

İnat TV | Kızılyıldız - Benfica maçı canlı izle İnat TV | Kızılyıldız - Benfica maçı canlı izle

3 Eylül Müge Anlı: Mehmet Yörük cinayet kurbanı mı? Gökhan Atakan öldürüldü mü? 3 Eylül Müge Anlı: Mehmet Yörük cinayet kurbanı mı? Gökhan Atakan öldürüldü mü?

Osmaniye'de Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü... Evinde içtiği çorbadan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan 53 yaşındaki Mehmet Yörük, 12 Nisan'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Oğlu Ömer Furkan Yörük, babasının şüpheli ölümünde annesi Sebile'yi suçladı. Annesinin Mustafa Samagan adında üfürükçü sevgilisi olduğunu ve babasını bu adam ile öldürdüğünü iddia eden Ömer 'adam babamı öldürüp annemle evlenme ve malı mülkü alma peşindeydi' dedi.

Mehmet Yörük'ün eşi Sebile, "Eşim midesinden rahatsız. Gastriti olduğu için yemekten sonra kustu. O anda şoför almaya geldi. Ben de çağırdım. Eşime yardımcı oldu. İş yerinden izin aldı. Sonra çıkıp gitti" dedi.

Mehmet Yörük'ün gelini Nazlı, "Mehmet Baba rahatsızlandığında üfürükçü Mustafa da evdeymiş" dedi.

Abdullah, "Mustafa, annemi bazı fotoğraflarla tehdit ediyormuş" açıklamasında bulundu.

İddiaların odağındaki Üfürükçü Mustafa Samagan, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Mustafa, "Mehmet beni aradı. Ben apar topar gittim. Ambulansı aradım. Hastaneye gittik. Üstüm kirlendi. Ben eşofman giydim. Kıyafetlerimi Sebile Hanım yıkadı" dedi.

Sebile, "Ben hastaneye dolmuşla gittim. Dönüşte Mustafa Bey ile döndüm" dedi.

Nazlı, Mustafa'ya tepki göstererek, "Elini eşofmanın içinde görmüşler. Sen kızım dediğin birisiyle nasıl öpüşüp koklaşırsın. Sana yazıklar olsun. Utanıyorum" dedi.

Müge Anlı Mehmet Yörük kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi