Medine Keleş kimdir? Medine Keleş nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Medine Keleş’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Medine Keleş kimdir? Medine Keleş kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Medine Keleş’nun biyografisini haberimizde derledik…

13 Haziran Müge Anlı: Adam çekildiği söylenen 'kıyma makinesi' ATV stüdyolarında, Zeki Keleş eşi Medine'ye dönecek mi? 13 Haziran Müge Anlı: Adam çekildiği söylenen 'kıyma makinesi' ATV stüdyolarında, Zeki Keleş eşi Medine'ye dönecek mi?

Medine Keleş kimdir?

40 yaşındaki Zeki Keleş'ten 17 gündür haber alınamıyor. Medine Keleş, kuşu limon ile birlikte kocası Zeki'yi aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Medine, Ağrı'dan kaybolan Zeki ile anlaşmazlık yaşamalarının nedeninin eşinin ailesi olduğunu iddia etti. 13 yıllık evlilikten 3 çocukları olduğunu söyleyen Medine Hanım, "Eşim olmadan uyuyamıyorum. Bir hata yaptım. Yuvamdan oldum. Eşimi Şenol isimli bir adamla aldattım. Pişman oldum. Beni sevdiğini sandım. Sevmiyormuş. Yalanmış. Param için birlikteymiş. Eşini bırak benimle ol diyordu. Ben Emlakçı Şenol benden para istedi. Beni tehdit etti. Darp etti. Eşim biliyordu. Ben 35 yaşında bir başıma kaldım. Eşimden başka kimsem yok. Bana onu getirin. Çocuklarım yurtta. Emlakçı Şenol evli ve 4 çocuğu var. Zeki lütfen dön. Çok pişmanım. Ben seni bırakmam" dedi.

Müge Anlı Zeki Keleş kimdir? Müge Anlı Zeki Keleş kimdir?

Zeki Keleş'in abisi yayına bağlandı

Zeki Keleş'in erkek kardeşi Emrah Bey, "Abimi aldattı. Başka bir çocuk daha peydahladı. Abim kesinlikle dönmek istemiyor. Medine'nin raporu varmış. Biz bunu daha sonra öğrendik. Medine sokağa atılmıştı biz aldık sahip çıktık" dedi. Medine, "En küçük çocuğum 2 yaşında. Çocuğumun babası Şenol. Çocuğum onun kopyası. DNA testi de yapabiliriz. O çocuğum da şu an yurtta. Zeki'den önce tecavüze uğradım. Bir çocuğum var. Zeki'den 2 çocuğum daha var. En küçük çocuğum da Şenol'dan. 4 çocuğum var" diye konuştu. 

Emlakçı Şenol ne söyledi?

Emlakçı Şenol, "Ben sadece ev tutmak istediğinde yardımcı oldum. Onun dışında ilgim yok" dedi. Medine'nin ablası Rahime Hanım yayına bağlanarak, "Şiddet yok. Kendi kafasına göre gidiyordu. Bizi dinlemiyordu" dedi. Medine, "Abla yalan söylüyorsun. Beni dövmedin mi?" diye sordu.

Müge Anlı Emlakçı Şenol kimdir? Müge Anlı Emlakçı Şenol kimdir?

TRT Tabii | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle TRT Tabii | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle

Müge Anlı, öfkesini gizleyemedi

Müge Anlı duydukları karşısında öfkesini gizleyemedi. Müge, "Bu durumdaki bir kadını nasıl hamile bırakırsınız? Aç köpek tabiri buradan geliyor. Bu insanlar bu kadar mı düşük? Yayında olmasam saydırıp sövdüreceğim. Bunlar ahlaksız. Medine için ne yapılacağına bakacağım. İstanbul İl Sosyal Hizmetler, Medine ile görüşmesi için bir ekip gönderiyormuş. Ben DNA testi yaptıracağım. Ak koyun kara koyun belli olsun. Hiç adamım diye dolaşmayın sokakta. Bu tür insanlardan faydalanıp istismar edip bizimle aynı sokakta dolaşmayın" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi