Taraftarium24 | Portekiz – Fransa maçı canlı izle Taraftarium24 | Portekiz – Fransa maçı canlı izle

İsmail Gezer kimdir? İsmail Gezer nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. İsmail Gezer’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İsmail Gezer kimdir? İsmail Gezer kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. İsmail Gezer’nun biyografisini haberimizde derledik…

25 Haziran Müge Anlı: Ercan Hallaç ve eski eşi Gül Polat uzlaşacak mı? Savaş Diricanlı oğlunu bulabilecek mi? 25 Haziran Müge Anlı: Ercan Hallaç ve eski eşi Gül Polat uzlaşacak mı? Savaş Diricanlı oğlunu bulabilecek mi?

İsmail Gezer kimdir?

3 çocuk annesi Sevil Çetinkaya 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü annesini ziyaret ettikten sonra Uşak'tan kayboldu. Sevil Çetinkaya'nın şüpheli ev satışının ardından sırra kadem bastığı öğrenildi.

Müge Anlı Sevil Çetinkaya kimdir? Müge Anlı Sevil Çetinkaya kimdir?

Sevil Çetinkaya'nın erkek arkadaşı İsmail Gezer, Müge Anlı stüdyolarına geldi. İsmail Gezer, "Bizim Sevil'le 2 yıldır süren bir arkadaşlığımız vardı. Sevgili gibi bir durum söz konusu değil.  Sevil Hanım'la tanıştığımızda evli olduğunu biliyordum. Boşanma aşamasındaydı. Ben de evliyiyim. Sevil ile görüştüğümü eşim bilmiyordu. Birlikte aldığı evleri vardı. Fransa'dan ayın 27'sinde geldi. Biz birlikte 1 hafta kaldık. Sattığı Didim'deki evinde kaldık. Bana vekalet verdi, evi satmamı istedi. Beni annesine doktor olarak tanıttı" diye konuştu. İsmail Gezer, stüdyoya gelmesinin ardından taraflar arasında tansiyon yükseldi. 

26 Haziran Müge Anlı: Sevil Çetinkaya öldürüldü mü? İsmail Gezer, Müge Anlı ve ekibini polise şikayet etti 26 Haziran Müge Anlı: Sevil Çetinkaya öldürüldü mü? İsmail Gezer, Müge Anlı ve ekibini polise şikayet etti

Kaynak: Haber Merkezi