Hatice Musaoğlu kimdir? Hatice Musaoğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hatice Musaoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hatice Musaoğlu kimdir? Hatice Musaoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hatice Musaoğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Hatice Musaoğlu kimdir?

17 yıl önce Kastamonu'da 4 çocuk annesi Hatice Musaoğlu 50 yaşındayken kayboluyor. Kendisinden 17 yıldır haber alınamıyor. Kendisini aramak için kızı Müge Anlı stüdyolarına geldi. Kızı, "Annemi abimin öldürdüğünden şüpheleniyorum" dedi.

Justin TV | Bayern Münih - Dinamo Zagreb maçı canlı izle Justin TV | Bayern Münih - Dinamo Zagreb maçı canlı izle

Hatice Hanım'ın kızı Melek, "Babam öldüğünde abim bekardı. Evlendi. Annemle birlikte yaşamaya başladılar. Ben abim Aydın Musaoğlu'nun annemin kaybından sorumlu olduğunu düşünüyorum. Benim o dönem aklım pek ermiyordu. Eşim kendisi olayla ilgilenmek için gitti. Benim gitmemi istemedi. Ben de gitmedim. Annem damadıyla konuşurken abim annemin kafasına vurunca telefon kapanmış. Abimin 3,5 yaşındaki kızı soranlara anlatmış. 'Babaannem telefonla konuşurken babam sobanın demir çubuğuyla kafasına vurdu. Kan aktı. Sonra boğmaya kalktı. Çuvala koyup yukarı attı' dediğini öğrendik. Biz o telefon konuşmasından sonra annemden bir daha haber alamadık" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi