Güllü Çolak’ın ilk eşi Mahmut kimdir? Güllü Çolak’ın ilk eşi Mahmut nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Güllü Çolak’ın ilk eşi Mahmut’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Güllü Çolak’ın ilk eşi Mahmut kimdir? Güllü Çolak’ın ilk eşi Mahmut kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Güllü Çolak’ın ilk eşi Mahmut’nun biyografisini haberimizde derledik…

6 Haziran Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde itiraf geldi, Mehmet Ali Özdemir'in katili kim? 6 Haziran Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde itiraf geldi, Mehmet Ali Özdemir'in katili kim?

Güllü Çolak’ın ilk eşi Mahmut kimdir?

33 yaşındaki Güllü Çolak'a 2 ay önce Kahramanmaraş'tan kayıplara karışmıştı. 13 ve 2 yaşındaki çocuklarıyla ortadan kaybolan Güllü Çolak'ın sevgilisi Mehmet, "9 sene eşim ve sevgilim ile aynı evde yaşadık" dedi. Mehmet, resmi nikahlı eşiyle çocuğu olmadığı için Güllü ile sevgili olduğunu söyledi. Güllü ile 13 yıldır nikahsız birlikte olduğunu söyleyen "Evdeki birikimi, altınları, 2 çocuğumuzu alıp kaçtı. Ben TIR şoförüydüm. Annesi bana göz koyunca sevgilim çocuklarımızı da alıp kaçtı. Güllü enkaz altında kaldı. Ben onu ellerimle kazıyarak çıkardım. Ben haftanın 5 günü kebap yedirirdim. Ona değer verirdim" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı Güllü Çolak kimdir? Müge Anlı Güllü Çolak kimdir?

2 ayın ardından Müge Anlı’da bulunan Güllü Çolak yayına bağlandı. Sevgilisi Mehmet'in başına parke taşıyla vurduğunu anlatan Güllü, kimseyle evlenmediğini ve baba evine geri döndüğünü söyledi. Güllü, sevgilisi Mehmet'in kendisinden sonra iki evli kadını daha kaçırdığını, Mehmet'in o kadınları kandırıp altınlarını aldığını, o kadınların da yuvasını yıktığını teker teker anlattı.

"Babaannem ile halam birini öldürüp kıyma makinesinden geçirdi"

Güllü'nün eski eşi Mahmut ve yeğeni Ahmet Müge Anlı stüdyolarına geldi. Ahmet, "Halam evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapıyor. Bunu çoğu kişi biliyor ama biz o zamanlarda küçüktüm. Babaannem ile halam birini öldürüp kıyma makinesinden geçirdiler. Babaannem hep 'O adam ne pis kokmuştu' diye anlatırdı" dedi.

Murat Gevrek kimdir? Murat Gevrek kimdir?

Mahmut Bey, "Ben Mehmet'i eşimin kuzeni diye bildim. Onu yedirdim içirdim misafir ettim. O benim eşimi kaçırdı. Ben psikolojik sıkıntı çektim. Ben depremzedeyim ama depremden daha büyük bir acı yaşadım. Benim evime misafirim olup, kardeşim olan, soframı paylaşan kişi bu kadar karaktersiz olamaz. Hatta eşi Gülsümle geldi. Benim kardeş bildiğim insan. İnsan kardeşinin namusuna bakmaz. O kadar karaktersiz bir insan. Ben Güllü'ye güvendim. İnsan eşine güvenmeyecek de kime güvecek. Ben DNA testi yaptırdım. Oğlum benden değilmiş. İnanın öldürecektim bunları. Davuttan 2 kızı oldu. Mehmetten bir oğlu oldu. Onları da benim üzerime kaydetmiş. Ben dava açtım bunlara" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi