Güllü Çolak kimdir? Güllü Çolak nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Güllü Çolak’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Güllü Çolak kimdir? Güllü Çolak kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Güllü Çolak’nun biyografisini haberimizde derledik…

5 Haziran Müge Anlı: Anne Fitnat Ertekin tutuklandı, Kadriye Gelin bulundu mu? 5 Haziran Müge Anlı: Anne Fitnat Ertekin tutuklandı, Kadriye Gelin bulundu mu?

Güllü Çolak kimdir?

Kahramanmaraş'tan kaybolan 33 yaşındaki Güllü Çolak'a 2 aydır ulaşılamıyor. 13 ve 2 yaşındaki çocuklarıyla ortadan kayboldu. Güllü Çolak'ın sevgilisi Mehmet, "9 sene eşim ve sevgilim ile aynı evde yaşadık" dedi. Mehmet, resmi nikahlı eşiyle çocuğu olmadığı için Güllü ile sevgili olduğunu söyledi. Güllü ile 13 yıldır nikahsız birlikte olduğunu söyleyen "Evdeki birikimi, altınları, 2 çocuğumuzu alıp kaçtı. Ben TIR şoförüydüm. Annesi bana göz koyunca sevgilim çocuklarımızı da alıp kaçtı. Güllü enkaz altında kaldı. Ben onu ellerimle kazıyarak çıkardım. Ben haftanın 5 günü kebap yedirirdim. Ona değer verirdim." dedi.

Metin Akpınar’ın kızı Sevgi Katkıcı kimdir? Metin Akpınar’ın kızı Sevgi Katkıcı kimdir?

Güllü Hanım yayına bağlanarak, "Ben şiddetten çıktım. Ben nişanlandım. Resmi nikahla evleneceğim. Mehmet benim yuvamı yıktı. Ben evliydim. Bana tecavüz etti" dedi.

6 Haziran Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde itiraf geldi, Mehmet Ali Özdemir'in katili kim? 6 Haziran Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde itiraf geldi, Mehmet Ali Özdemir'in katili kim?

Kaynak: Haber Merkezi