Gül Polat kimdir? Gül Polat nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Gül Polat’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Gül Polat kimdir? Gül Polat kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Gül Polat’nun biyografisini haberimizde derledik…

24 Haziran Müge Anlı: Savaş Diricanlı hiç görmediği oğlunu arıyor, Ercan Hallaç eşi ve çocuklarını bulabilecek mi? 24 Haziran Müge Anlı: Savaş Diricanlı hiç görmediği oğlunu arıyor, Ercan Hallaç eşi ve çocuklarını bulabilecek mi?

Selçuksports | Almanya – Macaristan maçı canlı izle Selçuksports | Almanya – Macaristan maçı canlı izle

Gül Polat kimdir?

Ercan Hallaç, eski eşi Gül Polat ve 2 çocuğunu aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Ercan, "Eşim beni kandırdı. Evleri arabaları üstüne alıp çocuklarla birlikte kaçtı. Gül Polat ve 2 çocuğumdan 4 aydır haber alamıyorum" dedi. 

Ercan Bey, "Benim okuma yazmam yok. Hiç tahsilim yok. Tüm işleri eşim halleder. Ben okuma yazmam olmadığı ve eşimi çok sevdiğim için tüm mallarımı onun üzerine yaptım. Çeyrek asırlık eşimdi. İçimi mal yakmıyor. Onun yokluğu yıkıyor. Beni hiçbir kul yıkamaz. Beni yokluğu yıkıyor. Bizim büyük bir mazimiz var. Benim aklıma girdi. Boşandık" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi