Durmuş Çolak kimdir? Durmuş Çolak nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Durmuş Çolak’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Durmuş Çolak kimdir? Durmuş Çolak kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Durmuş Çolak’nun biyografisini haberimizde derledik…

Bakan Tunç: Artık 3 yıl hakim ve savcı yardımcılığı olacak Bakan Tunç: Artık 3 yıl hakim ve savcı yardımcılığı olacak

7 Haziran Müge Anlı: Birini öldürüp kıyma makinesinden çeken Güllü Çolak canlı yayında, Güllü Çolak kimi öldürdü? 7 Haziran Müge Anlı: Birini öldürüp kıyma makinesinden çeken Güllü Çolak canlı yayında, Güllü Çolak kimi öldürdü?

Durmuş Çolak kimdir?

Durmuş Çolak, Güllü Çolak'ın abisidir.

2 aydır kayıp olan ve Müge Anlı'nın programında bulunan Güllü Çolak'ın yeğeni Ahmet, "Babaannem ve halam birini öldürüp kıyma makinesinden çekip lavabodan akıtmışlar. Ardından kokusu gitsin diye aylarca evi temizlemişler. Babaannem 'O adam ne kadar pis kokmuştu' diye anlatmıştı" dedi.

Birini öldürüp kıyma makinesinde çektikten sonra lavabodan akıttığı iddia edilen Güllü Çolak ve annesi Cennet Çolak canlı yayına geldi. Güllü, "Çocuklar benim yanımda. Denetime geldiler. Hepsi onay verdi. Benim 5 tane çocuğum var" dedi. Güllü Çolak'ın sevgilisi Mehmet, "Çocuklarımın o kadının yanında kalmasını istemiyorum. Ben biraz kendimi toparlayınca düzen kurunca çocuklarımı yanıma alacağım" dedi.

Güllü Çolak hakkında yöneltilen iddialara ilişkin, "Biz inek aldık. Onu çektik" açıklamasında bulundu. Cennet'in torunu Sibel ise, "Babaannem evde çekilen eti yemedi. 'O makineden çıkan hiçbir şeyi içim kaldırmıyor' dedi. Bize yedirirdi. Kendisi yemezdi. İnşallah bize adamı yedirtmemişlerdir" şeklinde ifade vermiş. Cennet Çolak, "Benim kıyma olayından haberim yok" dedi. Güllü, "Böyle bir şey varsa ispatlasınlar. Yalan söylüyorlar. Ahmet 14 yaşında kız kaçırdı. Ben tepki gösterince bana düşman oldular" dedi.

Güllü Çolak'ın abisi Durmuş Çolak, "Bu olayı bana anlattılar ama kimi öldürdüğünü söylemediler. Ben jandarmaya şikayet ettim ama kanıtım olmadığı için bir sonuç çıkmadı. Borçlu oldukları kişiyi öldürüp kıyma makinesinden geçirmişler. Annemin kıyma görünce midesi bulanıyor. Kıyma yiyemiyor. Taner'in adı Durdu. 6 tane karısı var. Kendine estetik yaptırdı" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi