Cengiz Karademir’in eski eşi Emine kimdir? Cengiz Karademir’in eski eşi Emine nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Cengiz Karademir’in eski eşi Emine’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Cengiz Karademir’in eski eşi Emine kimdir? Cengiz Karademir’in eski eşi Emine kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Cengiz Karademir’in eski eşi Emine’nun biyografisini haberimizde derledik…

23 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu cinayetinde sıcak gelişme, Mertcan eşi ve çocuğuna kavuşacak mı? 23 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu cinayetinde sıcak gelişme, Mertcan eşi ve çocuğuna kavuşacak mı?

Cengiz Karademir’in eski eşi Emine kimdir?

Müge Anlı'da şüpheli ölümü araştırılan Cengiz Karademir'in eski eşidir.

Eski kocasını öldürmekle suçlanıyor.

Zeynep, Muhammet, Melike ve Aziz, "Babamız Cengiz Karademir'in kanı yerde kalmasın" diyerek Müge Anlı stüdyolarına geldi. Olayın yaşandığı gün 1 Haziran 2019. 21 yaşında Naime adında bir kardeşleri daha var.

"Annemiz sevgilisi ile bir olup babamızı öldürdü"

Müge Anlı, "Cengiz Karademir yaşasaydı bugün 52 yaşında olacaktı. Ölümünün üzerinden 5 yıl 3 ay geçti. Cengiz ve Emine Karademir evleniyorlar. 5 çocukları oluyor. Zeynep, Muhammet, Melike, Aziz ve Naime. Cengiz ve Emine Hanım boşanma kararı alıyorlar. Anneleri Emine Hanım boşanmak istiyor. 2 ev babanın üzerine geçiyor. Çocukların velayeti babaya geçiyor. Emine Hanım pişman oluyor. Eski karı koca didişme halindeler. Emine Hanım, Alper isimli bir bey ile evleniyor. Emine Hanım'ın hayatına Alper ile evliyken Şeyhmus Aslantaş isimli biri giriyor. Muhammed, Naime ve Aziz babalarında kalıyor. Zeynep 1 yıl annesinde kalıp evleniyor. Melike ise bir süre annesiyle kaldıktan sonra kadın sığınma evine yerleşiyor. Olay günü Şeyhmus ile Emine, Naime'ye 'Sen babana uyku ilacı ver. Biz geleceğiz' diyorlar. Cengiz Karademir'in bacaklarına oturup yastıkla boğdukları iddia ediliyor. Naime ile Emine Hanım'ın arasında bu ağustos ayında bir anlaşmazlık çıkıyor. Emine Hanım, Naime'nin sabıkalı ve aranan sevgilisine karşı çıkınca Naime, 'Sen benim sevgilimi ihbar edersen ben de Şeyhmus ile babama yaptıklarınızı anlatırım' diyor. Olay bu şekilde ortaya çıkıyor" dedi. 

Taraftarium24 | Real Madrid - Alaves maçı canlı izle Taraftarium24 | Real Madrid - Alaves maçı canlı izle

Zeynep Karademir, "Annemin evindeyiz. En üst kat benim alanım. Ben kaosu tartışmayı duydum. Annem, Naime'ye 'Eğer bununla evlenirsen cezaevine attırırım' dedi. Annem şu an Şeyhmus'la birlikte yaşıyorlar. Alper ile evlilikleri o kadar uzun sürmedi. Şeyhmus başkasıyla evli. Babamızın evine Şeyhmus geldi. Kavga sırasında Şeyhmus evde. 'Şeyhmus abi neden yalan yanlış konuşuyor? Ortalığı karıştırıyor' dedi. Naime, 'Söylersen ben de seni söylerim. Şeyhmus abiyi söylerim. Elimizde bir koz var' dedi. Ben kavgadan sonra Naime'yi kenara çekip sordum. 'Sakladığın şey ne?' diye sordum. Çok ısrar ettim. Nişanımdan 2-3 gün önce öğrendim. Tam olarak anlatmadı. Ben tahmin ettim. 'Sakladığın şey cinayet mi? Babam mı? Şeyhmus ve annem mi?' diye sordum. Kafa salladı, 'evet' dedi" diye konuştu.

Emine Hanım, 2020 yılında "Eski kocamın annesi 20 yıl önce küçük oğlunu öldürmüş. Kemiklerini de şuraya gömmüşler" şeklinde bir cinayet ihbarında bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi