Taraftarium24 | Bayern Münih - Dinamo Zagreb maçı canlı izle Taraftarium24 | Bayern Münih - Dinamo Zagreb maçı canlı izle

Aydın Musaoğlu kimdir? Aydın Musaoğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Aydın Musaoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Aydın Musaoğlu kimdir? Aydın Musaoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Aydın Musaoğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

13 Eylül Müge Anlı: Alperen Bulanıkoğlu'nun katil ya da katilleri kim? 13 Eylül Müge Anlı: Alperen Bulanıkoğlu'nun katil ya da katilleri kim?

Aydın Musaoğlu kimdir?

17 yıl önce Kastamonu'da 4 çocuk annesi Hatice Musaoğlu 50 yaşındayken kayboluyor. Kendisinden 17 yıldır haber alınamıyor. Kendisini aramak için kızı Müge Anlı stüdyolarına geldi. Kızı, "Annemi abimin öldürdüğünden şüpheleniyorum" dedi.

16 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun katili kim? Alperen Bulanıkoğlu'nun yandığı evi kim kundakladı? 16 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun katili kim? Alperen Bulanıkoğlu'nun yandığı evi kim kundakladı?

Hatice Hanım'ın kızı Melek, "Babam öldüğünde abim bekardı. Evlendi. Annemle birlikte yaşamaya başladılar. Ben abim Aydın Musaoğlu'nun annemin kaybından sorumlu olduğunu düşünüyorum. Benim o dönem aklım pek ermiyordu. Eşim kendisi olayla ilgilenmek için bitti. Benim gitmemi istemedi. Ben de gitmedim. Annem damadıyla konuşurken abim annemin kafasına vurunca telefon kapanmış. Abimin 3,5 yaşındaki kızı soranlara anlatmış. 'Babaannem telefonla konuşurken babam sobanın demir çubuğuyla kafasına vurdu. Kan aktı. Sonra boğmaya kalktı. Çuvala koyup yukarı attı' dediğini öğrendik. Biz o telefon konuşmasından sonra annemden bir daha haber alamadık" dedi. düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi