Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu

Bu yıl 49. kez düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri, dün gece gerçekleşen görkemli törenle sahiplerini buldu. 'En İyi Kadın Sunucu' ödülünü alan Müge Anlı, artık aday olmak istemediğini açıkladı. 

Yoğun programı nedeniyle törene katılamayan Anlı, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının açılışında ödül için teşekkür konuşması yaptı. Anlı, ''Ödüle layık gören Hürriyet ailesine, Kelebek grubuna, sevgili arkadaşlarıma ve tabii oy veren sevgili izleyicilerime de çok teşekkür ediyorum'' dedi.

''Artık aday gösterilmek istemiyorum''

Artık ödül için adaylıktan çekileceğini açıklayan Anlı, ''Bu yıl da 11. ödülümüzü aldık. Ben buradan da duyurmuş olayım. Artık daha genç arkadaşlarımız, daha yeni işe başlayan arkadaşlarımız bence bu mutluluğu ve gururu yaşasınlar'' diye konuştu.

Artık aday olmak istemediğini belirten Anlı, ''Ben artık Altın Kelebek'te aday gösterilmek istemiyorum. 11. ödülümü de alıp bundan sonra yeni arkadaşlarımızı izleme taraftarıyım'' ifadelerini kullandı.

Editör: Betül Vural