Alperen Bulanıkoğlu kimdir? Alperen Bulanıkoğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Alperen Bulanıkoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Alperen Bulanıkoğlu kimdir? Alperen Bulanıkoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Alperen Bulanıkoğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

13 Eylül Müge Anlı: Alperen Bulanıkoğlu'nun katil ya da katilleri kim? 13 Eylül Müge Anlı: Alperen Bulanıkoğlu'nun katil ya da katilleri kim?

Alperen Bulanıkoğlu kimdir?

Alperen Bulanıkoğlu, 16 yaşındadır.

Hamsi kuşu tarifi, Hamsi Kuşu nasıl yapılır? Hamsi kuşu tarifi, Hamsi Kuşu nasıl yapılır?

Anneannesinin evinde çıkan yangında hayatını kaybediyor.

20 Ağustos Salı günü Kastamonu Tosya'ya bağlı 16 yaşındaki Alperen Bulanıkoğlu anneannesinin evinde çıkan yangında hayatını kaybediyor. Çok iyi ve ailesine bağlı bir çocuk olduğu anlatılıyor. Burhan ve Gülseren Bulanıkoğlu çifti 2 oğluyla birlikte İstanbul'da yaşıyor. 1 yıl önce ailenin dedesi vefat edince aile Kastamonu'ya taşınıyorlar. Sabaha karşı 4 sıralarında Alperenen, hayvanları sağmak için annenannesi Aliye Hanım'ı uyarıyor. 4.20'de eve geliyorlar. Saat 4.35'te baba Burhan, anne Gülseren ve anneanne Aliye hastaneye gitmek üzere Çankırı'ya doğru yola çıkıyor. Komşular arıyor. "Ev yanıyor. Alperenen içeride kaldı' diyor. Yapılan incelemeler üzerine yangının evden değil, samanların olduğu yerden çıktığı anlaşılıyor. Ailenin köyde husumetli olduğu bir aile var. Aile "Bizim evimizi de içinde çocuğumuzu da yaktı" iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurdu.

Kaynak: Haber Merkezi