Muammer Saka kimdir? Muammer Saka nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Muammer Saka’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Muammer Saka kimdir? Muammer Saka kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Muammer Saka’nın biyografisini haberimizde derledik…

Muammer Saka kimdir?

İş insanı Muammer Saka bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucunda 61 yaşında hayatını kaybetti. Birçok büyük projeye imza atan Saka uzun süre Trabzonspor kulübü başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştu. Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı olarak da görev yapan Saka sevenlerini yasa boğdu.

2009 yıllarında Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı olan Muammer Saka küçük yaşta ölen oğlu Hüseyin Saka adına cami yaptırmıştı.

Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Trabzon Merkez 2 Numaralı Bostancı Mahallesi'ndeki mezarlık yanında yapılan Hüseyin Saka Cami'nin açılışına, AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Bordo-mavili yöneticiler ve çok sayıda davetli katılmıştı.

2019 yılında ise Olimpik Spor dallarında Uluslararası düzeyde bir çok şampiyonluklar kazanan Üsküdar Belediyespor Kulübü'nde Muammer Saka başkan oldu.

İş ve spor dünyasında başarılara imza atan Saka'nın ailesine ve sevenlerine baş sağlığı mesajları yağdı.

Cenazesi salı günü Trabzon'da İskenderpaşa caminde kılanacak öğlen namazını müteakip Bostancı aile mezarlığına defnedilecek.

Editör: Ateş Çatıkkaş