2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe'de Jose Mourinho, beklentilerin altında kaldı. Portekizli teknik adam yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, Süper Lig'in 6. haftasında lider Galatasaray'ın 5 puan gerisine düştü. Kanarya'nın teknik adamı Mourinho, geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran İsmail Kartal'ın gerisinde kaldı.

Geçen sezonu 99 puanla ikinci sırada tamamlayan, sezon boyunca yalnızca 1 yenilgi alarak Trabzonspor'a mağlup olan Fenerbahçe, sezonun sona ermesiyle Kartal ile yollarını ayırarak takımı Portekizli teknik adam Jose Mourinho'ya emanet etmişti.

2014 yılından bu yana şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe'de Mourinho'nun performansı hayal kırıklığı yaratırken tecrübeli teknik adam Fenerbahçe'de ortaya koyduğu performansla İsmail Kartal'ın gerisinde kaldı.

Sofyan Amrabat: Fenerbahçe camiası için güçlü bir oyun ortaya koymamız gerekiyor Sofyan Amrabat: Fenerbahçe camiası için güçlü bir oyun ortaya koymamız gerekiyor

Geçen sezon Kartal yönetiminde 6'da 6 yapan sarı-lacivertli ekip, söz konusu dönemde 13 gol atarak kalesinde sadece 3 gol görmüştü. Kanarya, bu sezon ise Mourinho yönetiminde 6 karşılaşmada 13 puan topladı.

14 gol kaydeden Fenerbahçe, kalesinde ise 5 gol gördü.

Kaynak: Haber Merkezi