Öznur Göçer kimdir? Öznur Göçer nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Öznur Göçer’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Öznur Göçer kimdir? Öznur Göçer kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Öznur Göçer’in biyografisini haberimizde derledik…

Öznur Göçer kimdir?

Öznur Göçer, 30 Kasım 2023 tarihinde hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer'in eşidir.

30 Kasım 2023 tarihinde motokurye Yunus Emre Göçer İstanbul'daki Avrasya Tüneli'nin Aksaray çıkışı istikametinde trafikte ilerlerken motosikletini sağ şeritte durdurmasının ardından bir araba tarafından arkadan çarpıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı halde bulunan Göçer, Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavine altına alındı.

Türkiye – Hollanda maçı canlı izle (CANLI) Türkiye – Hollanda maçı canlı izle (CANLI)

Trafik kazası görüntülerine göre kazaya karışan arabanın konsolosluk aracı olduğu belirtildi. Bu aracı kullananın bir diplomat ve Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed Hassan Sheikh Mohamud olduğu iddia edildi. Göçer'in ailesinin avukatına göre trafik polislerinin hazırladığı kaza tutanağına göre sürücü için bir kusur belirtilmedi ve Mohamed Hassan polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 6 Aralık 2023 tarihinde Göçer, yoğun bakımında tedavi edildiği hastanede öldü.

Olaya ilişkin açıklama yapan Öznur Göçer, ''Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi. Eşimin motokurye arkadaşları ve kamuoyu baskı göstermeseydi belki de eşimin intihar ettiğini söyleyip olayı kapatacaklardı. 15 yaşında lise öğrencisi kızım var. 8 yaşında da otizm hastası bir çocuğum var. Çocuğum hasta olduğu için sosyal yaşantısında dışlanıyordu. Onun rehabilite olabilmesi için eşimle birlikte dişimizi tırnağımıza takıp çabalıyorduk. Şimdi yalnız başımıza kaldık'' ifadelerini kullandı.

Editör: Betül Vural