Kremlin'e yakın Telegram kanalları, Rusya'daki terör saldırısının ardındaki zanlılardan Şemsiddin Feriduni'nin cinsel organından elektrik akımına kapıldığı görüntüleri yayınladı.

İsrail'in Gazze Şeridi'nde bir evi bombalaması sonucu 2'si çocuk, 2'si kadın 4 Filistinli hayatını kaybetti İsrail'in Gazze Şeridi'nde bir evi bombalaması sonucu 2'si çocuk, 2'si kadın 4 Filistinli hayatını kaybetti

Görüntülerde, elektrik şokuyla işkence yapmak için kullanılan TA-57 askeri iletişim cihazına ait bir telin, şahsın mahrem bölgelerine bağlı olduğu fark edildi.

Fariduni, Cuma akşamı Moskova'daki bir konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıyla bağlantılı olduğu şüphesiyle gözaltına alınmıştı. Tamamı Tacikistan vatandaşı olan dört kişi, IŞİD'in üstlendiği saldırıyla ilgili olarak Moskova'daki bir mahkemeye çıkarıldı.

Putin'in güvenlik güçleri, sanıklar yakalandığından beri onlara yapılan işkencelerin görüntülerini sızdırıyor.

Mahkemeye çıkarılan sanıklardan birinin kulağı kesilmiş halde, bir diğerinin ise tekerlekli sandalye ve hastane önlüğüyle fotoğrafı paylaşıldı. Duruşmalara muhabirlerinin katıldığı bağımsız haber kuruluşu Mediazona'nın haberine göre, sanıklardan biri yoğun bakımdan çıkarılarak hastaneye getirildi.

Sanıklardan üçü, mahkemede suçlamaları kabul etti ve ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya.

Kaynak: Haber merkezi