Michael Mosley kimdir? Michael Mosley nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Michael Mosley’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Michael Mosley kimdir? Michael Mosley kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Michael Mosley’in biyografisini haberimizde derledik…

Michael Mosley kimdir?

Dr. Michael Mosley’in biyografisi merak ediliyor. BBC'den alınan bilgilere göre, Londra'da tıp eğitimi alan Michael Mosley, özellikle aralıklı oruç yöntemini popüler hale getirerek tanınan bir İngiliz doktordur. Gazeteci Mimi Spencer ile birlikte yazdığı "Hızlı Diyet" kitabı ile dünya çapında tanınmıştır. Mosley, insanların haftada 2 gün boyunca kalori alımını sınırlayıp diğer 5 gün sağlıklı beslenerek kilo verme sürecini anlattığı "5:2 diyeti" ile de bilinir.

Erdoğan Astana'da Aliyev ve Şerif ile görüştü Erdoğan Astana'da Aliyev ve Şerif ile görüştü

Ayrıca, kalori alımının en az iki hafta boyunca günlük 800 kalori ile sınırlandırıldığı "Fast 800" adlı bir diyeti de meşhurdur. İngiliz televizyonlarında sık sık yer alan Mosley, aynı zamanda Daily Mail gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. Mosley çiftinin toplamda 4 çocuğu bulunmaktadır.

Dr. Michael Mosley’nin ölüm haberi başta İngiltere olmak üzere, tüm dünyada şok etkisi yarattı. 5 Haziran günü yürüyüşe çıktan sonra haber alınamamıştı. Dr Mosley’in cansız bedenine ulaşıldığı açıklandı. Simi adasında tatil için gelen Mosley’in kesin ölüm sebebi bilinmiyor.

Kaynak: Haber Merkezi