Mevlüt Savaş Bilican kimdir? Mevlüt Savaş Bilican nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mehmet Selim İmamoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mevlüt Savaş Bilican kimdir? Mevlüt Savaş Bilican kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Selim İmamoğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Mevlüt Savaş Bilican kimdir?

Tuğamiral BİLİCAN, ayrıca 2021 yılında İTÜ Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalı'nda doktora eğitimini tamamlamıştır. Tuğamiral BİLİCAN, Ağustos 2022 yılı atamaları ile MSÜ Rektör Yardımcılığı görevine atanmıştır. Tuğamiral BİLİCAN, evli olup, iki çocuk sahibidir.

Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı Beştepe'de gerçekleşti. 23 general ve amiral bir üst rütbeye, 77 albay ise general ve amiralliğe terfi edildi.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Korgeneraller Levent Ergün ve Metin Tokel orgeneralliğe; Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Koramiral Kadir Yıldız Oramiral, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Tümgeneraller Tevfik Algan ve Gültekin Yaralı, Korgeneral; Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Tümamiraller Mustafa Kaya ve Yalçın Payal, Koramiral; Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Tümgeneral Yaşar Kadıoğlu, Korgeneralliğe terfi ettirildi. Ayrıca Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Tuğgeneraller İlker Görgülü, Erman Kiraz, Mustafa Köksal, Ferat Vural, Ahmet Gülmüş, Rıfat Dönel, İlhan İstanbullu, Yusuf Diker ve Zeynel Abidin Erginbaş, Tümgeneralliğe; Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Tuğamiraller Serhat Sözbir, Mehmet Emre Sezenler, Mevlüt Savaş Bilican ve Recep Erdinç Yetkin Tümamiralliğe; Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Tuğgeneraller Mete Kuş ve Sadık Uygur Tümgeneralliğe terfi ettirildi.

Kaynak: Haber Merkezi