Metin Sabancı kimdir? Metin Sabancı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Arama motorlarında Metin Sabancı kimdir? Metin Sabancı kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Metin Sabancı kimdir? Biyografisini haberimizde derledik…

Taraftarium24 | Nacional - Benfica maçı canlı izle Taraftarium24 | Nacional - Benfica maçı canlı izle

Metin Sabancı kimdir, kaç yaşında?

Metin Sabancı, 1970 yılında Sakıp Sabancı ve Türkan Sabancı çiftinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Sakıp Sabancı'nın oğludur. 2021 yılı itibariyle 51 yaşındadır.

Metin Sabancı neden hasta?

Metin Sabancı, spastik felç hastasıdır. Ablası Dilek Sabancı, babasının hayır işleriyle ilgili olarak şunları belirtmiştir: "Babam olmasaydı Türkiye'nin ilk bilinçli spastik çocuklar rehabilitasyon merkezi, ardından kemik hastanesi de açılmayacaktı. Ben ve kardeşimin durumları sayesinde şimdi birçok çocuk ameliyat olabiliyor. Bazen her şeyin bir nedeni var, diye düşünüyorum. Ama siz yine de sadece bu açıdan almayın. Mesela ailemizin kurduğu körler okulu da var, ama ailede hiç kör yok!"

Metin Sabancı kaç yaşında?

Metin Sabancı 54 yaşındadır.

Metin Sabancı adı ile kurulan Metin Sabancı Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Yatılı Bakım Merkezi'ni de içermektedir. 1996 yılında hizmete başlayan Merkez, toplam 35.569 m2 alan üzerine kurulmuş olup, 2010 yılında inşa edilen yeni okul binasıyla birlikte 18.580 m2 kapalı alana sahiptir.

Metin Sabancı yaşıyor mu?

Metin Sabancı şu an yaşıyor ve 54 yaşındadır.

Kaynak: Haber Merkezi