Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Sevgi Katkıcı kimdir? Hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Sevgi Katkıcı kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar…

Sevgi Katkıcı kimdir? Sevgi Katkıcı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sevgi Katkıcı kimdir’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sevgi Katkıcı kimdir?  Sevgi Katkıcı kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sevgi Katkıcı kimdir? Biyografisini haberimizde derledik…

Sevgi Katkıcı kimdir?

Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın, evlilik dışı bir birliktelikten dünyaya gelen 35 yaşındaki kızı Duygu Nebioğlu, magazin gündemine bomba gibi düştü. Nebioğlu'nun bir ikiz kardeşi olduğu iddiası ise, herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz gün açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, sevincini sosyal medyada gözyaşları eşliğinde paylaşmıştı. Nebioğlu'nun, Sevgi isimli bir ikiz kardeşi olduğu iddia edildi.

Sevgi Katkıcı'nın da DNA testi yaptırdığı, fakat açtığı davanın henüz sonuçlanmadığı ve üzerinde gizlilik kararı olduğu belirtildi.

Duygu ve Sevgi kardeşler, Antalya Akseki'de yaşayan öğretmen Özdener Nebioğlu ve eşi Emine Nebioğlu tarafından 1994 yılında evlat edinilmişdir. Biyolojik anneleri, ikizlere bakamayacağı için onları Antalya'da bir köyde bırakmıştır. İkizler, sonrasında devlet korumasına alınmıştır.

Duygu Nebioğlu, geçen yıl Metin Akpınar'a babalık davası açmasıyla gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu'nun ardından, ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da ünlü oyuncunun kızı olduğunu 21 yaşında öğrenmişti. Metin Akpınar'ın kendisinden kızı olmadığını düşünerek sürekli şüphe duyması nedeniyle DNA testi yaptıran Katkıcı'nın test sonrasında Akpınar'ın kızı olduğunu öğrenmişti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Katkıcı'nın Metin Akpınar'a yönelik Antalya Aile Mahkemesine açtığı dava sonuçlandı. Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınan DNA raporu Antalya 5. Aile Mahkemesine ulaştı. Raporda Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'ın kızı olduğu tespit edildi.

Kaynak: Haber Merkezi