Meryem Özdemir kimdir? Meryem Özdemir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Meryem Özdemir’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Meryem Özdemir kimdir? Meryem Özdemir kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Meryem Özdemir’nun biyografisini haberimizde derledik…

6 Haziran Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde itiraf geldi, Mehmet Ali Özdemir'in katili kim? 6 Haziran Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde itiraf geldi, Mehmet Ali Özdemir'in katili kim?

Meryem Özdemir kimdir?

Meryem Özdemir, Müge Anlı'da aranan Mehmet Ali Özdemir'in eşidir.

3 çocuk annesi olan Meryem Özdemir, Hatay Antakya'da şüpheli şekilde ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan eşi Mehmet Ali Özdemir'in kaybına ilişkin verdiği çelişkili ifadelerle dikkatleri üzerine çekiyordu.

Bakan Tunç: Artık 3 yıl hakim ve savcı yardımcılığı olacak Bakan Tunç: Artık 3 yıl hakim ve savcı yardımcılığı olacak

Müge Anlı Mehmet Genç kimdir? Mehmet Ali Özdemir'in katili Mehmet Genç kimdir? Müge Anlı Mehmet Genç kimdir? Mehmet Ali Özdemir'in katili Mehmet Genç kimdir?

Antakya'da çalıların dibinde cansız bedenine ulaşılan 41 yaşındaki Mehmet Ali Özdemir cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Kaybının 21. gününde öldürüldüğü ortaya çıkan Mehmet Ali Özdemir'in yayına bağlanan abisi, "Meryem ve Meryem'in ailesi gözaltına alındı" dedi. Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem, Meryem'in anne ve babası, iki erkek kardeşi, amcası ve amcasının iki oğlu olmak üzere toplamda 8 kişinin göz altına alınmıştı.

Müge Anlı, Mehmet Ali Özdemir cinayeti ile ilgili sıcak gelişmeleri aktardı. Mehmet Ali Özdemir cinayetinde itiraf geldiğini söyleyen Anlı, "Mehmet Ali Özdemir'i, eşi Meryem'in erkek kardeşi Mehmet Genç öldürmüş. Ateşli silahla 3 kurşunla hayatına son verilmiş. Ardından kaynak makinesi indirilmiş ve poşete sarılarak arabanın arkasına koyulmuş. Aile fertleri olayın saklanmasında, taşınmasına ve temizliğine yardımcı olmuşlar. Önceden tasarlanmış bir cinayet olduğu öğrenildi. Mehmet, Meryem'e gösterilen şiddetten dolayı öldürdüğünü açıklamış" dedi. 

Mehmet Ali Özdemir kimdir? Mehmet Ali Özdemir kimdir?

Mehmet Ali Özdemir Meryem Özdemir Mehmet Genç

Kaynak: Haber Merkezi