Mert Günok kimdir? Mert Günok nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mert Günok’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mert Günok kimdir? Mert Günok kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mert Günok’un biyografisini haberimizde derledik…

Mert Günok kimdir?

Başarılı kaleci Mert Günok 1 Mart 1989 tarihinde Karabük ilimizde dünyaya gözlerini açtı.O yeni doğduğu sıralarda babası Karabükspor takımında kalecilik yapmaktaydı.2 yıl geçmesinin ardından futbolcu 2 yaşına geldiğinde ise babası Karabükspor takımından İstanbulspor takımına transfer oldu ve o nedenle çocukluğu İstanbul’da geçti.Boyu 1.96 cm olan kalecinin babası ise Mahir Günok’dur. Annesinin ismi ise Necmiye’dir.Merve isminde ise Voleybolcu bir kız kardeşi bulunmaktadır.

Futbola olan merakınla beraber babasının yolundan gitmeyi tercih eden başarılı Kaleci 1998 tarihinde Fenerbahçe’nin alt yapısında oynamaya başladı.Daha 9 yaşında yazıldığı Fenerbahçe alt yapısınla beraber uzun yıllar Fenerbahçe’nin alt yapısında kendini yetiştirdi.Daha sonra Paf Takıma girdi ardından ise 2007-2008 seneleri arasında Fenerbahçe A takımına kadar yükselme başarıısı gösterdi.35 defa U19 ve U16 forması giydi.Volkan Babacan takımdan ayrıldıktan sonra ikinci kaleci olarak takımda bulundu.

Justin TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Justin TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Fenerbahçe takımında ilk defa 11 kadrosuna alınması ise 18 Ocak 2011 senesindeki Türkiye Kupası maçında olmuştur. Bu maç Antalyaspor ile olmuştur ve Fenerbahçe 4-3 yenilmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi