Justin TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Justin TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Astrologlara göre; Merkür Retrosu sürecinde özellikle ilişkiler, ortaklıklar, imza gerektiren durumlar, estetik ve güzellikle ilgili konularda ekstra dikkatli olunması gereken zamanlar yaşanır. Merkür Retrosu döneminde iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. İşte, Merkür Retrosu bitiş tarihi...

Merkür retrosu, 12 Aralık 2023 ile 1 Ocak 2024 tarihleri arasında Oğlak burcunda gerçekleşti; aynı zamanda 12 Aralık'ta Yay burcundaki Yeni Ay gerçekleşti. Bu iki enerjinin birleşimi genişleyici, hayalperest, inatçı ve dirençli bir hissiyat oluşturabilir. Bu dönemi, geçmişteki olaylara bakmak ve onlardan ders çıkarmak için kullanmalısınız. Uzun vadeli planlar, başlangıçta gözünüze büyük gelebilir, fakat yaklaşan Oğlak sezonunun zorluklarına meydan okuyan bir ruh haliyle bu hedeflere daha ulaşılabilir bir perspektif kazandırabilir.

2023 yılının son retrosu, 12 Aralık'ta başladı ve bu tarihte Merkür'ün Oğlak burcundaki geri hareketi başladı. Geri hareket, yıl sonuna kadar sürdü ve 3 Ocak 2024 Çarşamba günü itibarıyla sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi