Canlı yayına Starbucks bardağı ile çıkan TGRT haber spikeri Meltem Günay'ın ve yayın yönetmeninin işine son verildi. Peki Meltem Günay kimdir? Meltem Günay nereli? Meltem Günay neden gündemde?  Detaylar haberimizde...

Meltem Günay kimdir?

Meltem Günay 6 Şubat 1978 tarihinde Bursa’da doğdu.Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü kazanan Meltem Günay mezun olmasa da çocukluk hayali olarak tanımladığı spikerlik ve sunuculuk mesleği için TRT spikeri Tuna Huş’tan 3 yıl boyunca spikerlik eğitimi aldı. Meltem Günay evli değildir.

Meltem Günay kariyeri

Meltem Günay 1996 yılında yerel bir kanal olan As TV’de çalışmaya başladı. As Tv’de muhabirlik ve spikerlik ve editörlük yapmasının ardından World Beauty Channel kanalında görev yaptı.

Deliha 2 filminin konusu nedir? Deliha 2 filminin oyuncuları kimler? Deliha 2 filminin konusu nedir? Deliha 2 filminin oyuncuları kimler?

Neden işine son verildi?

TGRT haber spikeri olan Meltem Günay'ın elinde Starbucks'a ait bir fincan ile ekrana çıkması sebebi ile işine son verildi. İş akdinin sonlandırılması ile ilgili reklam ve hassasiyet vurgusu yapıldı.
 

Editör: Halide Tonga