Melike Şahin, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda verdiği konsere, yakında yayınlamayı planladığı yeni albümü 'Akkor'da yer alan 'Ortak' ile başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Marathi Adası'nda Kıvanç Tatlıtuğ, Marathi Adası'nda

"Dördüncü sezondur Harbiye'de beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bu geceyi de unutulmaz konserler listesine ekleyelim istiyorum. Eve dönüp yastığa başınızı koyduğunuzda umarım beni hatırlarsınız" diyerek konuklarına seslenen sanatçı; 'Nasır', 'Pusulam Rüzgar' ve 'Diva Yorgun' gibi şarkıları arka arkaya seslendirdi.

Güne tüm Türkiye'yi yasa boğan minik Narin'in vefat haberiyle başladığını söyleyen Melike Şahin, yaşadığı büyük üzüntüyü dile getirirken, gözyaşlarına hakim olamadı.

O anlarda seyircilerin arasından bir kişinin "Ağlama" diye seslenmesi üzerine Şahin, "Sana sormayacağım ne zaman ağlayıp ağlamayacağımı. Kimseye sormayacağım" karşılığını verdi.

Diyarbakır’da 21 Ağustos’tan bu yana aranan Narin’in cansız bedeni köye 1.5 km uzaklıkta Eğertutmaz Dere yatağında bulundu. Üzeri taşla örtülmüş bir çuvalın içinde bulunan küçük kızın, boynundaki izlerden boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Melike Şahin, sahnesine hayran olduğu Ayşegül Aldinç'in konuk olmasıydı. İkili, 'Beni Hatırla' ve 'Sorma' şarkılarını birlikte seslendirdi. Aldinç, duruşuna ve yorumuna hayran olduğunu söylediği Şahin hakkında, "Siz kimi seveceğinizi zaten biliyorsunuz" dedi.

Melike Şahin-8

Kaynak: Haber Merkezi