Meliha Karabaş kimdir? Meliha Karabaş nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Meliha Karabaş’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Meliha Karabaş kimdir? Meliha Karabaş kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Meliha Karabaş’nun biyografisini haberimizde derledik…

3 Nisan Müge Anlı: Cemile Karadavut ve kızı Sultan bulundu 3 Nisan Müge Anlı: Cemile Karadavut ve kızı Sultan bulundu

Ahmet Çakır kimdir? Ahmet Çakır kimdir?

Meliha Karabaş kimdir?

42 yaşındaki 2 çocuk annesi Meliha Karabaş 25 Mart Pazartesi günü kayıplara karıştı. Zonguldak Çaycuma’da yaşıyor. 22 yıllık evli. Eşi Sedat Bey, 22 yıllık hayat arkadaşını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Meliha’dan 10 gündür haber alamayan Sedat Bey, Meliha’nın daha önce de evden kaçtığını ifade etti. . Meliha Karabaş'ın sosyal medyadan tanışıp evli bir adamın yanına gittiğini ve kendisine ait ikinci bir telefon bulduğunu, o telefondan 6 farklı kişi ile konuştuğunu iddia etti. Kaybolduğu gün eşini, psikoloğa götürdüğünü ve hastaneden kaybolduğunu açıkladı.

Meliha Hanım dakikalar içinde yayına bağlandı. Meliha, "Ben kayıp değilim. Eşim her şeyin farkında. Bilmediğiniz çok şey var. Ben eski eşimi reddetmek istemiyorum. O çocuklarımın babası. O size çok az şey anlatmış. Sedat sen her şeyi çok biliyorsun. Beni dövüp dışarıya attığını çocuklarım da biliyor. Seni rezil etmek istemiyorum. Beni çok dövdü. Ben kimseye rezil olmamak için bir şey anlatmadım. O anlaşmalı boşanmayı kabul etti. Sürekli beni tehdit ediyor. Daha 2 gün önce konuştuk. Ben şu an Doğan isimli biriyle birlikteyim" açıklamasında bulundu.

Sedat Bey, Meliha Hanım'ın açıklamalarına karşılık, "Geçmişte sözlü şiddetlerim vardı. Çok yaşadık. Çünkü beni kışkırtıp beni tahrik ediyordu. Kendisinin de benimde hatalarım var. Benim ona 6 yıl boyunca çok emeğim var. Benden vazgeçebilir ama 2 çocuğundan nasıl vazgeçebildi?" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi