Mehmet Yüksel Kirazdibi kimdir? Mehmet Yüksel Kirazdibi nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mehmet Yüksel Kirazdibi’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mehmet Yüksel Kirazdibi kimdir? Mehmet Yüksel Kirazdibi kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Yüksel Kirazdibi’nin biyografisini haberimizde derledik…

Mehmet Yüksel Kirazdibi kimdir?

MHP' den bir dönem İl Genel Meclisi üyeliği yapan Mehmet Yüksel, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday adayı olduğunu açıkladı. 

İl Turizm Müdürlüğü yaptığı yıllarda Giresun turizmine önemli katkıları olan Yüksel'in, merkez ilçeden aday adayı olması MHP camiasında olumlu yankı buldu.

Barzani: PKK ve diğer tüm yasa dışı gruplar Sincar’ı terk etmeli Barzani: PKK ve diğer tüm yasa dışı gruplar Sincar’ı terk etmeli

Geçmişte çok sayıda sivil toplum kuruluşunda etkin görevlerde de  bulunan Mehmet Yüksel, Giresun Merkez ve ilçelerde STK'ları ve esnafları ziyaret ederek göreve talip olduğunu anlatıyor.

Gittiği her yerde sıcak ve samimi bir şekilde karşılandığını dile getiren Yüksel, ziyaretlerini aralıksız sürdüreceğini kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi