Mehmet Yörük cinayetinde sıcak gelişme... Evinde içtiği çorbadan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan 53 yaşındaki Mehmet Yörük, şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti. Mehmet Yörük'ün oğlu Ömer ve gelini Nazlı ölümü şüpheli bularak gerçeklerin aydınlatılması için Müge Anlı'nın programına katıldı. Mehmet Yörük'ün eşi Sebile Yörük, Müge Anlı'nın canlı yayınında üfürükçü Mustafa Samagan'ın kocasını içirdiği su ile öldürdüğünü itiraf etti. Mehmet Yörük'ü öldürdüğü söylenen üfürükçü Mustafa ve Sebile gözaltına alındı. Müge Anlı, Mehmet Yörük cinayetiyle ilgili yeni gelişmeleri açıkladı.

4 Eylül Müge Anlı: Mehmet Yörük cinayetiyle ilgili sıcak gelişme 4 Eylül Müge Anlı: Mehmet Yörük cinayetiyle ilgili sıcak gelişme

Kadir Aydar kimdir? Kadir Aydar kimdir?

Mehmet Yörük cinayetinde sıcak gelişme

Osmaniye'de Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü... Evinde içtiği çorbadan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan 53 yaşındaki Mehmet Yörük, 12 Nisan'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Oğlu Ömer Furkan Yörük, babasının şüpheli ölümünde annesi Sebile'yi suçladı. Annesinin Mustafa Samagan adında üfürükçü sevgilisi olduğunu ve babasını bu adam ile öldürdüğünü iddia eden Ömer 'adam babamı öldürüp annemle evlenme ve malı mülkü alma peşindeydi' dedi.

Mehmet Yörük'ün eşinden cinayet itirafı 

İddiaların odağındaki üfürükçü Mustafa yayına geldi. Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümüyle ilgili gerçekler ortaya çıktı. Mehmet Yörük'ün eşi Sebile Yörük, üfürükçü Mustafa'nın kendisini aylardır fotoğraflarla tehdit ettiğini ve kocasını içirdiği su ile öldürdüğünü Müge Anlı'nın canlı yayınında itiraf etti.

Yayın ihbar kabul edildi

Müge Anlı'nın yayını ihbar kabul edildi. Mehmet Yörük'ü öldürdüğü söylenen üfürükçü Mustafa Samagan ve Sebile Yörük gözaltına alındı.

Mustafa Samagan cinayeti inkar etti

Mustafa Samagan'ın söz konusu cinayeti inkar ettiği öğrenildi. Mustafa Samagan, Sebile ile 6 yıldır bir aşk ilişkisi yaşadığını, Sebile'nin o fotoğrafları kendi rızasıyla gönderdiğini açıkladı. 

Sağlık kontrolüne götürülen Mustafa ve Sebile kendisine uzatılan mikrofonu yanıtsız bıraktı.

Mustafa Samagan ifadesinde "Ben o gün su verdim ama okunmuş suydu. Ezbere dua bilmiyorum. İnternetten açıp okuyorum" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi