İnat TV | Hollanda – Bosna Hersek maçı canlı izle İnat TV | Hollanda – Bosna Hersek maçı canlı izle

Mehmet Kamış kimdir? Mehmet Kamış nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mehmet Kamış’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mehmet Kamış kimdir? Mehmet Kamış kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Kamış’ın biyografisini haberimizde derledik…

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili Fuzuli Aydoğdu'nun talimatı ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma da 47 şüpheli hakkında gözaltı ve yakalama kararı çıkarıldı. Sabah'da yer alan habere göre, hakkında gözaltı kararı bulunan isimler arasında Ali Bulaç, Abdülhamit Bilici, Mehmet Kamış, Şahin Alpay ve Mümtazer Türköne de bulunuyor. Peki bu isimler arasında yer alan Mehmet Kamış kimdir?

Mehmet Kamış kimdir?

 Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 1966 yılında doğan Mehmet Kamış, Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’ndan mezunudur. 8 yıl aksiyon dergisinde haber müdürlüğü, ve genel yayın yönetmenliği yapmıştır. Mehmet Kamış Zaman gazetesinin yayın heyetinde Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı yapmıştır. Zaman Gazetesinin kayyuma devredilmesinden sonra Yarına Bakış gazetesinde yazmaya başlamıştır.

Terör örgütü FETÖ'nün sözde üst düzey yöneticilerinden olduğu iddiasıyla yargılanan eski Zaman gazetesi genel yayın yönetmen yardımcısı Mehmet Kamış ile Ali Çolak'ın, adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi.

Editör: Şevval Dalgıç