Hüseyin Gümüşalan kimdir? Hüseyin Gümüşalan kimdir?

Mehmet Emin Geylani kimdir? Mehmet Emin Geylani nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mehmet Emin Geylani’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mehmet Emin Geylani kimdir? Mehmet Emin Geylani kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Emin Geylani’nin biyografisini haberimizde derledik…

Mehmet Emin Geylani kimdir?

Mehmet Emin Geylani, 1982 Bitlis iline bağlı Tatvan ilçesinde doğdu. 2000-2004 yılları arası İzmir'de toptan ve perakende gıda işletmeciliği yaptı. 2004-2006 yılları arası İstanbul'da şehir içi ulaşım işi ile iştigal etti.
Çalışma hayatı sırasında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü açıktan 2006 yılında tamamladı. 2007-2008 yılları arası SMMM zorunlu staj eğitimimi tamamladıktan sonra Serbest Muhasebeci Mali Müşavir oldu.

Merkezi Bitlis'te olan aile şirketi ile birlikte İnşaat ve konfeksiyon sektörlerinde faaliyette bulunmaktadır.
30.03.2012 yılında Bitlis Ak Parti İl Başkanlığı Genel Kurul seçimlerinde Bitlis Ak Parti İl Başkanlığı yönetimine seçildi.

Ekonomiden sorumlu İl Başkanı yardımcılığına seçildi. Sivil toplum kuruluşları olarak
Bitlis MÜSİAD temsilciliği kurucusu ve Temsilcilik Başkanlığı ve Tatvan Gençle birliği Spor Kulübü kurucusu ve başkan yardımcılığı görevlerinde aktif olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Mehmet Emin Geylani, 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Bitlis Tatvan Belediye Başkan Adayı oldu.

Kaynak: Haber Merkezi