Mehmet Ceylan kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. İYİ Parti Sivas Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İYİ Parti Sivas Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sizler için derledik..

İYİ Parti Sivas Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan kimdir? 

Sivas’ın köklü siyasetçilerinden Mehmet Ceylan, iş geçmişi ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarındaki etkinliği ile biliniyor. Ticaret Lisesi mezunu olan Ceylan, Sivaslı İş Adamları Grubu, Sivas Hizmet Vakfı, ve Dayanışma Derneği gibi kuruluşlarda aktif rol üstlenmiş ve Sivas’ın sosyal dokusuna önemli katkılarda bulunmuştur.

Haber Global canlı yayınında 'bozkurt' işareti Haber Global canlı yayınında 'bozkurt' işareti

Mehmet Ceylan, 15 Mayıs 2002 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa etmiştir. 27 Mayıs 2002’de Büyük Birlik Partisi’ne katılan Ceylan, daha sonra Zafer Partisi’nde Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 11 Nisan 2022 tarihinde partisinden istifa ederek siyasi kariyerinde yeni bir sayfa açmıştır.

Mehmet Ceylan’ın siyasi arenadaki en yeni adımı, 2024 Türkiye yerel seçimlerinde İYİ Parti’nin Sivas Belediye Başkan Adayı olmasıdır. Bu adım, Sivaslıların merakla beklediği bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

Gençlik yıllarından beri Sivas’a hizmet eden Ceylan, 2024 seçimlerinde İYİ Parti çatısı altında Sivas’a yeni hizmetlerde bulunmak istiyor. Mehmet Ceylan, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi