Mehmet Baş kimdir? Mehmet Baş nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mehmet Baş’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mehmet Baş kimdir? Mehmet Baş kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Baş’ın biyografisini haberimizde derledik…,

Mehmet Baş kimdir?

Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı. Aynı üniversitede, Kentleşme ve Çevre Sorunları alanında yüksek lisansını yaptı. Haliç Üniversitesi’nde ‘İstihdam Teşviklerinin Kadın ve Genç İstihdamına Etkileri’ alanında doktora tez çalışmasına devam etmektedir.

Özel sektör ve kamuda yöneticilik yaptı

Kariyerinde özel sektörde ve kamuda yöneticilik görevlerinde bulundu. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nde Havaalanı Müdürü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda ÇED İzin ve Denetim Daire Başkanı, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü olarak görev aldı. Genel Müdürlük görevini ifa ettiği süre içerisinde Bükreş Sözleşmesi kapsamında Karadeniz'in kirliliğe karşı korunmasında üye ülkeler komisyonuna başkanlık yaptı.

Erdoğan Tunç kimdir? Erdoğan Tunç kimdir?

Evli 3 çocuk babası

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı ve Çalışma Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Aynı yerde Çalışma Genel Müdürü olarak görevine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce ve orta derecede Arapça bilen Baş, Akçaabat doğumlu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 7 belediye başkan adayını açıkladı. Kocaeli Karamürsel İlçe Belediye Başkanı Adayı Mehmet Baş oldu. 

Editör: Sümeyye Aksu