İrfan Neziroğlu kimdir? İrfan Neziroğlu kimdir?

Mehmet Altınöz kimdir? Mehmet Altınöz nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mehmet Altınöz’ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mehmet Altınöz kimdir? Mehmet Altınöz kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Altınöz’ün biyografisini haberimizde derledik…

Mehmet Altınöz kimdir?

1973 Bursa doğumlu, Bursa Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümü mezunudur. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümünde  Yönetim ve Organizasyon Yüksek  lisansı (MBA) yapmıştır.

Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK ve Halkla ilişkiler Bşk.Yrd. görevlerinde bulundu.  Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesidir. İyi derecede İngilizce bilen ALTINÖZ, evli ve iki çocuk babasıdır.

Mehmet Altınöz Erbakan'ın kızı Elif Erbakan ile evlidir. Elif Erbakan, Erbakan'ın büyük kızıdır. Büyükşehirlerde kendi adayları ile seçime girme kararı alan Yeniden Refah Partisi, Ankara Atatürk Spor Salonunda düzenlediği toplantıda Ankara, İstanbul ve İzmir adaylarını açıkladı. Yeniden Refah Partisinin İstanbul Belediye Baikanı Mehmet Altınöz, Ankara adayı Suat Kılıç, İzmir adayı Cemal Arıkan oldu.

Editör: Sümeyye Aksu