Olası kavgalar için risk oluşturan ‘sivrilikler’ yontulacak. TBMM Genel Kurul salonunda yaşanan kavgalara ilişkin yeni tedbirler geliyor. Saadet Parti'li Hasan Bitmez'in kalp krizi geçirip kafasını vurduğu ve TİP’li Can Atalay için yapılan oturumda AKP'li Alpay Özalan'ın Ahmet Şık'a tokat atmasıyla başlayan kavgada bazı milletvekillerinin düşüp yaralandığı merdivenlerdeki "sivriliklerin" düzeltilmesi için harekete geçildi.

CHP'li Gürer: Ekonomik krizi yaratanlar bedelini halka ödetiyor CHP'li Gürer: Ekonomik krizi yaratanlar bedelini halka ödetiyor

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; TBMM Genel Kurul salonunda milletvekillerinin konuşma yaptığı kürsünün yanındaki ve arkasındaki merdivenlerin sert zeminlerine karşı tedbir alınacak.

Genel Kurul salonunda zaman zaman milletvekilleri arasında yaşanan arbedelerde yere düşenlerin başını çarpması ihtimali büyük risk oluşturuyor.

Meclis yönetimi gelen talepler üzerine, TBMM Genel Kurulu'nda risk oluşturan kısımlar için yerinde inceleme yaptı. Bu doğrultuda güvenliği sağlayacak ve estetiği bozmayacak bir düzenleme yapılması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Haber Merkezi