19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

İkonik sitcom dizisi Friends'te Chandler karakterine hayat veren Matthew Perry, geçtiğimiz günlerde evinde ölü bulundu. Dünyanın gündemine oturan ölüm, Friends hayranlarını yasa boğdu. Perry'nin yakın arkadaşı Athenna Crosby, ünlü oyuncunun hayatı hakkında bir film yapmak istediğini açıkladı.

28 Ekim'de evindeki jakuzide ölü bulunan Matthew Perry'nin cenazesi, Los Angeles’taki Forest Lawn Mezarlığı'nda toprağa verildi. Perry'nin yakın arkadaşı Athenna Crosby, Entertainment Tonight Canada'ya konuştu.

Crosby, ''Matthwe Perry, hayatını anlatan bir film yapmak istediğini söyledi. Geçmişte Zac Efron'la bir filmde çalışmıştı. Zac Efron'un kendisini daha genç bir versiyon olarak oynamasını istediğini ve yakında ondan bunu isteyeceğini belirtti'' ifadelerini kullandı.

''Bağımlılıktan kurtulma hikayesini paylaşmak istiyordu''

Crosby, "Hikayesi ve bağımlılıktan kurtulması hakkında daha fazlasını paylaşmayı ve daha fazla insana yardım etmek için bu amacı gerçekten savunmayı dört gözle bekliyordu. Yani yapmak istediği her şey konusunda çok iyimser ve mutluydu" diye ekledi.

Perry, 2009 yapımı gençlik komedisi 'Yeniden 17' filminde Efron'la birlikte rol almıştı.

Editör: Betül Vural