MasterChef'e başvurusu günlerce konuşulan ve herkesi etkileyen Ayşe Ekiz, yarışmanın son elenen yarışmacısı oldu. Eleme sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Ekiz’den dikkat çeken veda paylaşımı geldi.

“Yol burada bitti”

Paylaşımında Ekiz, şu ifadelere yer verdi:

"Hayallerimin peşine düşüp yürüdüğüm yol burada bitti. Burası bana her anlamda çok şey öğretti. Kuş kanadını açarmış nasibi kadar uçarmış nasibim buraya kadarmış çabaladım çırpındım bazen oldu bazen olmadı ama bunu yaparken hep kendimi hal hareketimi kontrol ettim yanlış bir şey yapıyor muyum diye gönüllerinizde hoş bir yer ettiysem kendim gibi genç kızlara güzel bir örnek bir umut ışığı olduysam ne mutlu bana.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı

“Öğrendiklerimin üstüne daha da öğrenmeye davam edeceğim”

Burası benim bu mesleğe attığım ilk adım buradan öğrendiklerimin üstüne daha da öğrenmeye devam edeceğim başarılı bir şef olup ailemi memleketimi en iyi şekilde temsil edeceğim, Allah’ın izniyle. Güzel insanlar hepiniz çok destek oldunuz mesajlarınızla yorumlarınızla başından beri ekranlarınıza konuk oldum bir kusur işlediysem özür dilerim. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim."

Kaynak: Haber Merkezi