Her akşam merakla izlenen Masterchef yarışmasında bugün eleme gecesi yaşandı. Eleme gecesinde Eda ile Şirin'in kopya hazırlayıp kağıda yazması şefleri şaşırttı. Yaşanan olaya sinirlenen şefler ürün değişikliğine giderek yarışmaya devam etti.

07 Ekim Zuhal Topal Yemekteyiz 660. bölüm: Haftanın ilk yarışmacısı Nazmiye Aydın'ın menüsü beğenildi mi? 07 Ekim Zuhal Topal Yemekteyiz 660. bölüm: Haftanın ilk yarışmacısı Nazmiye Aydın'ın menüsü beğenildi mi?

Kopya çektiler

Mehmet Şef Ezgi'ye "Senin cebindeki kâğıt nedir?" diye sordu. Ezgi ise "Şirin'in verdiği bir şey. Kendi bir yaratıcılık tabağı için, ürün unutmaması için bir not yazdı" dedi. Duruma çok sinirlenen Mehmet Şef "Burada bir arkadaşınızın yapacağı yemeğin listesinin malzemelerini diğer bir arkadaşınız yukarıda okuyor. Sizin böyle bir hakkınız yok" dedi.

Özür diledi

Kısa bir konuşma yapan Şirin "Şefim Öncelikle, çok çok özür dilerim. Öncelikle sizden, sonra arkadaşlarımdan. Gerçekten bunun sonucunu düşünmeden bir şey yaptık. Yani yapmamamız gereken bir şey yaptık. Bir an boşluğumuza geldi. Çok özür dilerim" dedi. Mehmet Şef ise "Vallahi Şirin bu boşluğumuza gelmemiş. Bazı şeylerin de üstünü örtmek iyi değil. Siz baya buna çalışmışsınız" dedi.

Elenen isim belli oldu

Son dörde kalıp Danilo Şef'in tabağını yapan yarışmacılar arasında en kötü tabağı yapan Ayşe Masterchef'e veda etti.

Kaynak: Haber Merkezi