MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; Yarışmacılardan sarımsak ürün olarak verilip yaratıcılık tabağı beklendi. Huriye'nin tatlı yapacağını öğrenen Mehmet Şef çok şaşırdı. Bera, 'Evine gitmek istiyor' dedi. Huriye sert şekilde yanıt verdi. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Şefler yarışmacılara hem bir önceki yarışmada yaptıkları hatalarla ilgili düşüncelerini hem de son yarışma için duygularını sordu. Yarışmacılar sırasıyla yanıtladı.

Danilo Şef, önceki yarışmada Beza'ya yaptığı Ravioli yemeğinden ötürü kırgınlığı olduğunu ifade etti. Beyza Nur da, 'Daha önce hiç ravioli katlamamıştım' dedi.

Danilo Şef ve Somer Şef makarnayı suda haşlamayan Adel'e takıldı. Adel, "Sosum sulu ve 15 dakikam olduğu için orada pişirmeyi tercih ettim. Benim sosum suluydu çok içine geçmesini istedim ama olmadı" dedi.

Mehmet Şef, tek tek yarışmacılara nasıl bir yaratıcılık yemeği yapacağını sorarken beklenmedik bir cevapla karşılaştı. Tatlı yapacağını söyleyen Huriye'ye Bera, 'Evine gitmek istiyor' dedi. Huriye de, 'Seni gönderirim evine görürsün. Denedim ki yapıyorum. Soğandan olursa sarımsaktan da olur. İddialıyım" yanıtını verdi.

MasterChef Türkiye'de ana kadroya giren 6. ve son yarışmacı Bera oldu.

Huriye sarımsak kullanarak çıkarttığı tatlı tabağını şeflerin beğenisine sundu. Huriye 3. oldu.

Nazlı Sabancı'dan 'çekirdek aile' pozu Nazlı Sabancı'dan 'çekirdek aile' pozu

Masterchef yeni bölüm fragmanı izle!

Kaynak: Haber Merkezi