MasterChef kim elendi? MasterChef kim gitti? MasterChef'te eleme potasında nefesler tutuldu. 'MasterChef kim gitti, elendi?'' sorusu yanıt buluyor. Birçok sezonun şampiyonunun elendiği zorlu MasterChef All Star'da izleyiciler 'MasterChef kim gitti bu akşam?'' sorgulatmasına yöneldi. All Star'da şampiyon olmak isteyen yarışmacılar tüm kozlarını paylaştı. TV8'de yayınlanan, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında bu haftanın elenen ismi açıklandı. İşte Pazar gecesi yarışmaya veda eden isim...

Masterchef'te 4 isim eleme potasında mücadele etti. Eleme oyununda Eren, Batuhan, Sergen ve Esra potadan kurtulmak için kozlarını paylaştı.

Elenen isim iki turda belirlendi. Yarışmacılar ilk etapta karnabahar ve muskat kullanarak yaratıcı tabaklar hazırladı. En iyi tabaklara imza atan isimler şeflerin puanlamasıyla belli oldu.

Kritik oyunun ilk etabında en yüksek puanı alan Eren olurken en düşük puanın sahibi ise Esra oldu. İşte Tadım değerlendirmesi sonrasında yarışmacıların puanları şu şekilde:

Eren: 20

Esra:17,5

Sergen: 19

Batuhan: 19,5

04 Ekim Zuhal Topal Yemekteyiz 659. bölüm: Devran’ın menüsü beğenildi mi? 04 Ekim Zuhal Topal Yemekteyiz 659. bölüm: Devran’ın menüsü beğenildi mi?

İkinci etapta ise en yüksek puanı almak isteyen eleme adayları şefler tarafından istenen yemeği hazırlamak için bir kez daha tezgah başına geçti.

Somer şefin tabağı Baked Alaska yapan yarışmacıların puan durumuna göre elenen isim de belli oldu. İkinci etapta toplam puanlar şöyleydi:

Eren: 37

Batuhan: 34,5

Sergen: 43

Esra: 36,5

MasterChef eleme gecesinde yarışmacıların ilk ve 2. Etap puanları toplandı. En az puana sahip olan yarışmacı bu hafta MasterChef'ten elendi.

En düşük puanı alarak bu hafta MasterChef'e veda eden yarışmacı Batuhan oldu.

Batuhan yarışmaya veda ederken şu sözleri kullandı;

"Bu sene benim için çok farklı oldu. Gerçekten çok mutluyum. istediğim kupayı kaçırdım ama daha güzel şeyler elde ettim. Elimden geldiğince çalışmaya devam edeceğim. Sezon kapanışı yapmış oldum, bundan başka pota oyunu yok. All Star döneminde çok iyi bir süreç geçirdim. Hayallerim var hepsini hayata geçireceğim."

Kaynak: Haber Merkezi