Masterchef'te haftalar ilerledikçe heyecan daha da artıyor. Dokunulmazlığı alan isim ile 3. ve 4. eleme adayları da belli oldu. Mehmet Şef tabaklar hazırlanırken bir anda bağırdı: Kızın yüzü yandı ya...

Şefler bu programda Mavi Takım ve Kırmızı Takım'dan "Uluslararası Tavuk Yemeği" yapmalarını istedi. En iyi tabakları hazırlayan takım dokunulmazlığı kazandı ve ikinci tur için rahat bir nefes aldı.

İşte o menü;

Esra Erol'da 27 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 27 Eylül 2024 bölümü izle Esra Erol'da 27 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 27 Eylül 2024 bölümü izle

Tavuk Tajine (FAS), Tikka Masala (İNGİLTERE), Louisiana Chicken (ABD), Arroz Con Pollo (İSPANYA), Chicken Katsu (JAPONYA), Pollo Alla Diavola (İTALYA), Aji De Gallina (PERU)

Hazırlanan tabaklar arasında şefler seçimini yaptı ve en güzel tabakları hazırlayan Kırmızı Takım dokunulmazlığın sahibi oldu ve eleme potasına gitmekten kurtuldu.

Masterchef'te ikinci turda tencere yemeği yapılması istendi. Yemekler hazırlanırken Beyza'nın yüzüne birden buhar geldi. Mehmet Şef panik yaptı ve "Eyvah kızın yüzü yandı ya..." diye bağırdı. Beyza'nın ise korkulacak bir şeyi olmadığı görüldü ve yemeğini yapmaya devam etti.

En iyi tabağı yapan isim olarak şefler Ezgi'yi seçti ve Ezgi dokunulmazlığın sahibi oldu. Dokunulmazlığı alan Ezgi 3. gitme adayı olarak Semih'i seçti. 4. eleme adayı da oylama sonucu ortaya çıkıyor.

Ezgi'nin Semih'i seçmesinin ardından 4. eleme adayı oylama sonucu belli oldu. En fazla oyu alan Erim potaya gitti ve 4. eleme adayı olarak belirlendi.

Kaynak: Haber Merkezi