Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Şirin, eleme potasına Eda'yı gönderdi.

Heyecan dolu gecenin sonunda daha sonra da eleme oylaması yapıldı. Oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı Zeynep oldu. Böylece bu hafta MasterChef eleme adayları Nigar, Beril, Alper, Muratcan, Eda ve Zeynep olarak belirlendi.

Haftanın 3. dokunulmazlık oyununda yarışmacılar Manisa'ya konuk oldu. Dış çekimde şefler yarışmacılardan Manisa yöresel yemeklerini istedi. Gecenin menüsünde ise pideli paça, çalkama, börülce tarator, Manisa kebabı, şekerli pide vardı.

Bu etapta şefler yarışmacılara tam 50 dakika verdi. Süre sonunda yarışmacıların yemekleri konuk jüriler tarafından değerlendirildi. Stüdyoda yapılan oy sayımı ile 3. dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları gecenin ikinci etabında bu kez siyah önlüklerini giyerek bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Bu turda şefler yarışmacılardan sıfır atık konseptinde yemekler hazırlamalarını istedi. Süre ise tam 45 dakika oldu.

Berdan Mardini: Çocukların sünnet derilerine talibim Berdan Mardini: Çocukların sünnet derilerine talibim

Süre sonunda değerlendirme yapan şefler başarılı olan isimleri öne çağırdı. Bu yarışmacılar; Zübeyde, Eda, Şirin ve Zeynep oldu. Gecenin sonunda ise bireysel dokunulmazlığı Şirin elde etti.

MasterChef yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

Kaynak: Haber Merkezi