Haftanın son takım oyunu dokunulmazlık için gerçekleşti. Dokunulmazlık oyunu için yarışmacılardan istenen döner çeşitleri oldu. En çok başarılı tabağı çıkaran Mavi takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Bu hafta üç oyunun üçünü de kaybeden Kırmızı takım ise ikinci etapta kendi aralarında bireysel dokunulmazlığı almak için yarıştı.

Afra Saraçoğlu 'yaza veda' pozlarıyla büyük beğeni topladı Afra Saraçoğlu 'yaza veda' pozlarıyla büyük beğeni topladı

Bireysel dokunulmazlık yarışında şefler yarışmacılardan sıfır atık konseptinde tabaklar çıkartmalarını istedi. En iyi tabağı çıkararak bireysel dokunulmazlığı alan Kaan oldu.

Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Kaan eleme potasına direkt olarak Şirin'i yolladı. Böylelikle Şirin haftanın 5. eleme adayı oldu.

Oylama sonucu haftanın 6. eleme adayı Alper oldu.

1 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümde günün dokunulmazlığını alan Beyza eleme potasına direkt olarak Muratcan'ı gönderdi. Muratcan, haftanın ilk eleme adayı oldu.

1 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümde haftanın ikinci eleme adayını belirlemek için Mavi Takım kendi arasında oylama yaptı. En çok oyu alarak potaya giren yarışmacı Nevzat oldu.

2 Ekim Salı akşamı ekrana gelen bölümde dokunulmazlığın sahibi olan Kaan eleme potasına direkt olarak Semih'i yolladı. Böylelikle Semih haftanın 3. eleme adayı oldu.

2 Ekim Salı akşamı ekrana gelen bölümde oylama sonucu haftanın 4. eleme adayı Eda oldu.

Kaynak: Haber Merkezi